PR CUAET
-
В вашем work permit который вы будете прикладывать к всем докам будет пометка CUAET
-
В моей компании на год можно брать до 3 недель. Отпускные насчитываються каждый пайчек. Забрать их можно когда угодно. На следующий год деньги переносятся а дни нет. Но вы лучше свой контракт/ кол.договор перечитайте. Или спросите в HR
-
Доброго вечора. В мене таке питання, це грає роль чи ні можливо хтось знає. отримала довідку про несудимість. Поставили дату 30 січня (так як я, такий витяг з дії і відправила їм) а заїхала в канаду я 5 квітня. (30 січня мала роздрук, бо збирала документи всі) то мені тепер витягувати витяг знову щоб оновити дату і знову відправляти? (
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, как часто в неделю идут курсы от CCIS?
-
Брати просто дженерал(котрий довгий)
-
www.celpip.ca/prepare-for-celpip/free-practice-tests/
-
Я дивися celipip
-
@OstapBosak доброго вечора, підкажіть будь ласка, якщо при заповнені форми imm0008 ми мусимо вказати термін дії візітор перміт у дитини який закінчився 9 вересня і ми маємо аплікацію на виготовлення нового але його ще нема і форма потребує дату пізніше ніж сьогоднішня дата, то що можна зробити? Дякую заздалегідь
-
А можно у вас попросить сайт пробных тестов по англе 🙏. И если можете скажите пожалуйста какой именно тест надо сдать для сертификата и название теста 🙏
-
Доброго вечора. До розділу Proof of education не можу додати усі дипломи та переклади по чоловіку та дружині. Що в такому випадку робити?
-
У мене поза Кєбеком варіанти що по ЕЕ що по номінації. Вік і тд більш менш. Англе дивися пробні тести - здам на 7-8 точно. Буде рік квацького досвіду але на ее це не є трабл😂 Фолбек то атлантика чи альберта