PR CUAET
-
Я не думаю, що для українців щось буде і мені здається це вже обговорювали. Але якщо ця скарга може змінити хоча б те, що вони підготують сайт, було б добре
-
а що так можна було щоб авторизувати людину відразу на декількох компютерах?
-
Здобування освіти в Квебеку на анг мові , після подачі на ПР , провінція Квебек хоче що навчання далі було тільки французькою . Коли людина подає на ПР , їй треба закінчити навчання на анг. Питання : коли припинити по цій програмі , зразу після подачі заявку ( без відповіді же може бути місяцями ) чи після того як прийшло смс: ви підходите в далі по етапам.
-
05.08. 23 подача на Alberta opportunity stream 15.09.23 запити на пейстаби 20.09.23 отримав номінацію 25.10.23 подача федеральний етап 24.01.24 aor + запит на біометрію, запити на дозвіл від одного з батьків на еміграцію дитини 23.02.24 запит на військову службу , запит на державну службу 04.03.24 лист на вклейку візи члену родини що в Україні 04.03.24 портал 1 19.03.24 портал 2 18.04.24 eCorp 03.06.24-status pr card mailed інша на другого члена сім'ї не підійшла фото 07.06.24- status mailed pr card на іншого члена сім'ї 12.07.24- перша карта отримана Офіс спершу був Сідней потім на порталах Монреаль
-
Як правильно сказали - наймаєте 20 людей по 1000$, а де краще 40 людей, кожному по 500, і вони сидять всі намагаються заповнити за вас заявку. У одного проскочило, в іншого. Ми заходили з одного акаунта з кількох девайсів одночасно, все пускає
-
ні, проблема не в компі це точно. У мене досить мощний та швидкий лаптоп, але було все те саме як і у інших
-
Я не думаю що скарга щось змінить, все ж таки бажаючих набагато більше ніж місць… оскаржувати є сенс мабуть саме надання українській спільноті ширшого шансу отримати пр.
-
у вас повернення, а не відмова. Якщо сумніваєтесь - візьміть консультацію в еміграційного консультанта
-
Дякую! Ви впевнені 100%? Сорі, просто дуже важливий момєнтік))
-
Мабуть рандомно хтось проскакує і пускає система, і так далі, але ж щоб все ж таки заповняти заявку може повинен бути мощний комп чи якісь спеціальні технологіі… ну як так?..
-
А ще плюс Celpip як на мене, результат за 3 дні. Бо в мене знайома здала Ielts на 10 днів раніше чим я Celpip. І отримала результат лиш через тиждень після мене. А сам файл з результатом який ти можеш використовувати для подачі прийшов через 2 тижні після того як я отримала свій результат.
-
Какие шансы получить номинацию если два года проработать в trade carpenter? На AOS не много надежды…