PR CUAET
-
Тобто вони при подачі обнуляють?
-
Вітаю , має питання , може хтось все в курсі і подався на ПР в Квебеку. Коли людина подає на ПР , їй треба закінчити навчання на анг і перейти на навчання на французькій для подальшого здобування освіти. Питання : коли припинити навчання по цій програмі , зразу після подачі заявку ( без відповіді же може бути місяцями ) чи після того як прийшло смс: ви підходите і далі по етапам.
-
Подача на вокр пермит 18.03 з фото нового паспорту з Дії, потім скан оригіналу через веб форму,сьогодні рішення про продовження на 3роки🎉
-
Не закріплюємо Порушення правила #12. Повідомлення видалено
-
Може ви кинете сюди якійсь документ стосовно цих вимог після подачі на ПР вчитися тільки французькою. Бо зараз точно виглядає як «божевілля») Подались з Квебеку, планую вчитися.
-
Сертифікат буде потрібен,сьогодні тільки написали,що отримали анкету для заповнення для сертифікату,можливо напишуть,що там за питання такі)З навчанням ніде не читала,мій похресник подався по цій програмі,закінчив англійську школу і вступає в англійський коледж
-
Расизм? Краще вже мовчіть. Расизм це на роботі, коли тобі кажуть ти українець заткни пельку. Бо звільнемо. Ти білий мовчи нас більше ніж Вас. Ось це расизм. Чи не хочуть брати на роботу, бо беруть своїх. Але тут всі жартома кажуть як є. Навіть якщо ми не вірно їх називаємо, це не є прояв расизму.
-
Done
-
Моє діло попередити. За расизм можуть депортувати з Канади, я вже не кажу що расизм це просто нижчий ступінь людяності
-
Це чорний гумор і всього. Не шукайте зрілу там, де її немає
-
t.me/prcuaet/89/192792