PR CUAET
-
Доброго дня) за яким номером можно подзвонити дізнатися про статус wp?
-
@prcuaetua Я использую приложение Remity для отправки денег в Украину (карта USD) и в Германию (EUR). Если отправлять с дебетовой карты и выбрать период отправки 4-6 дней Economy speed , то отправка была без комиссии. Если отправляла с кредитки и срочный перевод Express (в течении 10 мин заходил на карту), то была комиссия моего банка 5$ и 2% суммы. Суммы до 200 CAD уходили спокойно. Последний трансфер я делала 930 CAD в первый раз без запросов, вторая отправка такой же суммы попросили меня загрузить фото паспорта и написать кем получатель приходится мне. Больше ничего. Думаю если отправлять частями в Украину, можно и обойти «документальную часть» или разбить между отправителями сумму. Обращайтесь, буду рада подсказать что знаю. Добавлю ссылку на приложение (она работают как реферал скидка рекомендателю и пользователю) Sign up for Remitly using my referral link to get $10 off on your first money transfer of $100 or more. ✅ Guaranteed on-time delivery or they'll refund your fees. ✅ Excellent exchange rates, low fees, and no hidden fees. ✅ Get real-time transfer updates on their app. Terms apply. remit.ly/l0u74t56
-
При заповнені форми IMM0191 яке ім'я писати в attachment,апліканта чи citizen
-
Подскажите пожалуйста Declaration form должна быть заполнена от руки или можно впечатать или без разницы и какая теперь должна быть дата на следующую подачу? Мне просто от руки вписали и так плохо видно… думаю попросить может переделать, чтобы не переживать. И дата была июнем. А теперь нужно июльскую ставить для следующей подачи или не имеет значение? Спасибо
-
Але я б все рівно намагалась йти далі на вашому місті, а раптом збережеться до наступного місяця, ю невер ноу
-
А хіба ніхто нічого не писав? Ми нікому цього не забороняємо робити, хочете писати - йдіть шукайте контакти, пишіть текст листа та звертайтесь. Просто не робіть закликів до цього тут в чаті. До того ж, думаю гавермент внутрішньо давно всі в курсі що відбувається
-
Якщо чоловік,то свідоцтво про одруження. Якщо брат,сестра,не підкажу
-
А чи їм не все одно, кого це не влаштувало ? Я просто намагаюся подивитися їхніми очима, мету досягнуто за півтора дні. Хто не подався - незадоволений, що логічно. Що їх змусить витрачати гроші, щоб шо?
-
Я думаю що вже ні, так як набрали кількість
-
Доброго дня, у дитини 13 років через два місяці закінчуєть дія укр загран паспорта. Ми проживаємо у Ванкувері. Щоб продовжити чи замовити новий паспорт треба їхати у Торонто разом з дитиною, чи можу поїхати без неї? Чи треба за перед домовлятися за резерв дня і години у посольство? Та чи є якісь у Ванкувері юридичні послуги , якщо немає можливості поїхати до Торонто, а зробити це через нотар. завірено на іншу людину. Дякую
-
До речі, я вже писала декільком лоєрам, всі відмовляються подавати клієнтів на цю програму наступного місяця, кажуть- самі подавайтесь, ми лиш перевіримо доки, чи все вірно… от так от…
-
Народ, а підкажіть. Тобто коли я туди дійду по своїй черзі, шансу до заповнити свою аплікацію і засабмітити вже немає?