PR CUAET
-
А хіба ніхто нічого не писав? Ми нікому цього не забороняємо робити, хочете писати - йдіть шукайте контакти, пишіть текст листа та звертайтесь. Просто не робіть закликів до цього тут в чаті. До того ж, думаю гавермент внутрішньо давно всі в курсі що відбувається
-
Якщо чоловік,то свідоцтво про одруження. Якщо брат,сестра,не підкажу
-
А чи їм не все одно, кого це не влаштувало ? Я просто намагаюся подивитися їхніми очима, мету досягнуто за півтора дні. Хто не подався - незадоволений, що логічно. Що їх змусить витрачати гроші, щоб шо?
-
Я думаю що вже ні, так як набрали кількість
-
Доброго дня, у дитини 13 років через два місяці закінчуєть дія укр загран паспорта. Ми проживаємо у Ванкувері. Щоб продовжити чи замовити новий паспорт треба їхати у Торонто разом з дитиною, чи можу поїхати без неї? Чи треба за перед домовлятися за резерв дня і години у посольство? Та чи є якісь у Ванкувері юридичні послуги , якщо немає можливості поїхати до Торонто, а зробити це через нотар. завірено на іншу людину. Дякую
-
До речі, я вже писала декільком лоєрам, всі відмовляються подавати клієнтів на цю програму наступного місяця, кажуть- самі подавайтесь, ми лиш перевіримо доки, чи все вірно… от так от…
-
Народ, а підкажіть. Тобто коли я туди дійду по своїй черзі, шансу до заповнити свою аплікацію і засабмітити вже немає?
-
З того що відкривали подачу тільки один раз, цього варто було очікувати… не розумію чому гавермент цього не передбачив…
-
Так що там, джоб офер був в одному пдф з декларацією та бізнес лицензією?