PR CUAET
-
Я думаю що вже ні, так як набрали кількість
-
Доброго дня, у дитини 13 років через два місяці закінчуєть дія укр загран паспорта. Ми проживаємо у Ванкувері. Щоб продовжити чи замовити новий паспорт треба їхати у Торонто разом з дитиною, чи можу поїхати без неї? Чи треба за перед домовлятися за резерв дня і години у посольство? Та чи є якісь у Ванкувері юридичні послуги , якщо немає можливості поїхати до Торонто, а зробити це через нотар. завірено на іншу людину. Дякую
-
До речі, я вже писала декільком лоєрам, всі відмовляються подавати клієнтів на цю програму наступного місяця, кажуть- самі подавайтесь, ми лиш перевіримо доки, чи все вірно… от так от…
-
Народ, а підкажіть. Тобто коли я туди дійду по своїй черзі, шансу до заповнити свою аплікацію і засабмітити вже немає?
-
З того що відкривали подачу тільки один раз, цього варто було очікувати… не розумію чому гавермент цього не передбачив…
-
Так що там, джоб офер був в одному пдф з декларацією та бізнес лицензією?
-
Ми подавали з одного акаунту в кінці березня. Вчора прийшов лист, що продовжили тільки мені ВП. Чоловікова ще на розгляді. У знайомої також з одного акаунту на неї і дітей було подано 21.02 і досі відповіді немає