PR CUAET
-
Доброго дня, поможіть плізз розібратися Ми подавалися по сімейні програмі на PR на початку листопада. Потім була біометрія, потім медікал в березні, потім запит на military для чоловіка, все ми відправили , вони дали відповідь, що все зараховано до файлу 11 квітня . З тих пір тиша . Читаю кругом про якісь портал 1, портал 2 … Боже де я , то вже були ті портали, чи ще ні… боюсь пропустити 😔☺️дякую
-
Тобто дива не трапиться?
-
Мені здається в самій аплікації коли заповнюєте прописано зверху де завантажуються файли. Суть в тому що кожен файл підписується назвою файлу (паспорт, свідоцтво і тд) + повне імʼя того чий це документ. Не можна міксувати документи різних людей в один файл
-
А комусь вдалось зайти на анкету після того як вони оголосили що вже всьо? Бо мій чоловік якось зайшов 😳 пів години тому але вона висить, от думаю чи є шанс створити драфт…
-
Мне кажется нужна голосовалка, чтоб покрывала больше событий в пределах месяца, в том числе и реджекты если были. Было бы более понятнее статистически. Нечто подобное видел где-то в этой группе, но там были опросники по другой программе.