PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, де знайти правила найменування файлів? Мова йде про гайд до програми?
-
Так, бо вони вже можуть не показувати 12 місяців за 18 календарних від моменту подачі
-
Вам в итоге прислали исправленный?
-
Study permit очень быстро дают, на самом деле. Если кто-то ждёт с декабря, значит есть какие-то особые причины. Стоит связаться и разузнать на какой стадии рассмотрение заявки.
-
В последних числах марта подали, 17 апреля уже был Study permit
-
Вони в твітері написали, що всі драфти будуть збережені. Це хоч якийсь шанс за кілька місяців податись. Бо інакше лише програмісти з ботами зможуть. *ой, вибачте. Чомусь середина чату відкрилася. Мабуть вже відповідь неактуальна 🙈
-
Reported to admins.
-
С ворк пермитами та же история. Кому-то одобряют за две недели, а кто-то ждёт шесть-семь месяцев.
-
Тобто дива не трапиться?
-
Мені здається в самій аплікації коли заповнюєте прописано зверху де завантажуються файли. Суть в тому що кожен файл підписується назвою файлу (паспорт, свідоцтво і тд) + повне імʼя того чий це документ. Не можна міксувати документи різних людей в один файл
-
Я заходила. Сидела там. А вот 5 мин назад выкинуло
-
А комусь вдалось зайти на анкету після того як вони оголосили що вже всьо? Бо мій чоловік якось зайшов 😳 пів години тому але вона висить, от думаю чи є шанс створити драфт…
-
Перевіряйте регулярно імейл, портал 1 - це імейл. Не переживайте, не пропустите. Початок листопада поки ще ПР не отримує.
-
27.11.2023 подача, сегодня биометрия 12.06.24.
-
Мне кажется нужна голосовалка, чтоб покрывала больше событий в пределах месяца, в том числе и реджекты если были. Было бы более понятнее статистически. Нечто подобное видел где-то в этой группе, но там были опросники по другой программе.
-
написали і видалили
-
Виписки з банку є звичайно бо гроші переводили на укр картку
-
Теоретично так, але як на мене не реалістично (бо ЗП 70+ без мови також не дуже платять)
-
Спасибо
-
Тільки без пробілів. Іноді такі файти можуть глючити
12 Jan 2024, 17:45
193498/466635
4 minutes ago