Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 788.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Елена Кадевич
    wrote on last edited by
    Сегодня все получили, очень благодарны за помощь и оперативность.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Куцолабська Катя
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Хочу розказати усім! І порадити стукайте і вам відкриють! Я була сьогодні в Торонто в консульстві. Треба було 15 хв доказувати свою правоту. І ми це зробили.до 18 числа чоловіки які мають приписне після 25 років і не мають. Квитка оказуєця можуть стати на облік в консульстві оплатити 52 долари не 53 там помилка. Ви знаєте мені навіть дали адреса ближніх банків де поміняти чек бо проплата була на 53 долари як на сайті. Обіцяли помилку виправити🤣І зразу вони оновлюють дані без резерву ставлять на облік і оказуєця можна податися на паспорт чоловіку! Маючи просто слот на паспорт консульський облік без запису. Стати на облік можна до 18 червня! Я вам кажу треба доказувати свою правоту. Кому цікаво пишіть в особисті скину дані чоловіка. Сьогодні став на облік. Це правда і це на сайті МЗС написано 4 пунктом. Тіки треба доказати що ви праві. Зробіть скріни інформації і йдіть доказуйте. Мені вдалося це зробити. Хто має дружину інваліда пишіть опишу що за документи подавали чоловіку на те щоб стати на облік. Вони всі дані внесуть передадуть на ТЦК. І тоді точно якщо треба буде резерв людина не буде в рошуку. Бо консульство передасть дані і виявляється це і є оновлення даних вони будуть в системі. Пишіть кому що цікаво я все розкажу безкоштовно Читайте закони доказуйте і настоюйте на своєму. Ми сьогодні так і зробили. Думаю краще податися без резерву на паспорт ніж з резервом. Страхуйте себе. До 18 хто має чоловічий запис може це зробити! Але прийшлося 15 хв доказувати свою правоту. Якщо відмовляють в обліку просіть відмову письмову і настоюйте на своєму!! Це важливо!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Має бути Онтарійська корпорація і місце праці фізичне. І в Онтаріо (саме в тому офісі) має бути 3/5 працівників (залежно від міста). Проте хедквотерс може бути деінде, ящко це виконується
    1 Reply Last reply
    0
  • t1203829999T Offline
    t1203829999T Offline
    Татьяна Владимировна
    wrote on last edited by
    Доброго дня, можливо хтось підкаже чи мав досвід, якщо сім'я з 5 чоловік подається по гуманітарній програмі і так складається, що на момент кінцевого погодження і отримання фізичних ПР карток двоє з сім'ї знаходяться за межами Канади, як я розумію в цей час віза та ворк (стаді) перміт анулюється, чи зможуть ці двоє залетіти до Канади по картках ПР, які їм фізично передадуть з Канади? Буду дуже вдячна за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t768166602T Offline
    t768166602T Offline
    Sandy
    wrote on last edited by
    Я так розумію, що вони видалили через першу частину. Бо залишалось кілька місць. Бо знову сайт запрацював тоді. А потім через хвилин 5-10 знову стоп.
    1 Reply Last reply
    0
  • t311998965T Offline
    t311998965T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    В твітері. Потім вони перший пост прибрали і трошки зі змінами виставили наступний
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Куцолабська Катя
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Хочу розказати усім! І порадити стукайте і вам відкриють! Я була сьогодні в Торонто в консульстві. Треба було 15 хв доказувати свою правоту. І ми це зробили.до 18 числа чоловіки які мають приписне після 25 років і не мають. Квитка оказуєця можуть стати на облік в консульстві оплатити 52 долари не 53 там помилка. Ви знаєте мені навіть дали адреса ближніх банків де поміняти чек бо проплата була на 53 долари як на сайті. Обіцяли помилку виправити🤣І зразу вони оновлюють дані без резерву ставлять на облік і оказуєця можна податися на паспорт чоловіку! Маючи просто слот на паспорт консульський облік без запису. Стати на облік можна до 18 червня! Я вам кажу треба доказувати свою правоту. Кому цікаво пишіть в особисті скину дані чоловіка. Сьогодні став на облік. Це правда і це на сайті МЗС написано 4 пунктом. Тіки треба доказати що ви праві. Зробіть скріни інформації і йдіть доказуйте. Мені вдалося це зробити. Хто має дружину інваліда пишіть опишу що за документи подавали чоловіку на те щоб стати на облік. Вони всі дані внесуть передадуть на ТЦК. І тоді точно якщо треба буде резерв людина не буде в рошуку. Бо консульство передасть дані і виявляється це і є оновлення даних вони будуть в системі. Пишіть кому що цікаво я все розкажу безкоштовно Читайте закони доказуйте і настоюйте на своєму. Ми сьогодні так і зробили. Думаю краще податися без резерву на паспорт ніж з резервом. Страхуйте себе. До 18 хто має чоловічий запис може це зробити! Але прийшлося 15 хв доказувати свою правоту. Якщо відмовляють в обліку просіть відмову письмову і настоюйте на своєму!! Це важливо!
    1 Reply Last reply
    0
  • t749276485T Offline
    t749276485T Offline
    Юлия Сирая
    wrote on last edited by
    Так а хіба вони не мають і так зберігатися?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia Paguba
    wrote on last edited by
    Де це було опубліковано?
    1 Reply Last reply
    0
  • t429614266T Offline
    t429614266T Offline
    Віктор
    wrote on last edited by
    відгукніться вживу той хто зайшов дальше І
    1 Reply Last reply
    0
  • t2032007171T Offline
    t2032007171T Offline
    Иван
    wrote on last edited by
    Интересная статистика: Все кто подался в марте уже получили WP , а те кто подался намного раньше тишина….. Мы подались 24.01. Семейная заявка. Уже скоро 5 месяцев будет. Ждем.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5537669975T Offline
    t5537669975T Offline
    𝗢𝗿𝗲𝘀𝘁 𝗦𝘆𝗵𝗲𝗿𝘆𝗰𝗵
    wrote on last edited by
    А якщо я construction employer?
    1 Reply Last reply
    0
  • t768166602T Offline
    t768166602T Offline
    Sandy
    wrote on last edited by
    Це можна по різному трактувати. Типу- ми набрали закінчені заявки, але ви ще можете зберегти чернетки на майбутнє. Або - ми набрали активні заявки, тому закінчуйте ваші чернетки і ми їх зарахуємо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t749276485T Offline
    t749276485T Offline
    Юлия Сирая
    wrote on last edited by
    По ідеї не повинні, на сайті ж ніби висить, що вони зберігають їх до 60 днів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Vorobiov
    wrote on last edited by
    Вони можуть зробити наступний місяць рівний для всіх і все видалити 🤷‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Куцолабська Катя
    wrote on last edited by
    Та я знаю бо тут тоже не хотіли ставити вимагали кюар код😁 Але оказуєця не треба
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Fedak
    wrote on last edited by
    А якщо не стати на облік у консульстві до 18 що буде? Буде у розшуку?
    1 Reply Last reply
    0
  • t388024180T Offline
    t388024180T Offline
    Anastasia Tsapu
    wrote on last edited by
    Підкажіть чи підтягується у вас пошта електронна і номер телефону коли робите банк айді? Мені доводиться кожного разу вводити після оновлення сторінки. І виходить що якщо і є слот, то я просто не встигаю все заповнити(((
    1 Reply Last reply
    0
  • t1441533341T Offline
    t1441533341T Offline
    Airis Akopian
    wrote on last edited by
    А не может быть так, что это посчитали анкеты которые просто создались 🙄ну тут 76 человек только ответили, допустим еще 200 индусов успело создать анкету, и еще где то другие… может еще есть шанс что кто создал анкету это и есть та квота?
    1 Reply Last reply
    0
  • t324126608T Offline
    t324126608T Offline
    Ale
    wrote on last edited by
    Но не забывайте про вторую страну😁. Едмонтон
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.