PR CUAET
-
@VadosS8 [941340140] попереджений (1 of 3).
-
User Wlodek has 1/3 warnings; be careful!
-
/warn
-
Так, через них. Дякую
-
Добрый день нужна справка о несудимости из Португалии, какие условиЯ?
-
Так, я пошла на работу и потеряла свою вторую попытку . Просветите, пожалуйста, что тут как. Скольким удалось податься? Уже точно набрали нужное количество?
-
Ха-ха дійсно, вірю що 99% з тих , то подав це індуси . І смішно і сумно
-
капец душнило, мож свалить нахрен с этого чат, чудо ты! Ты тут хрена сидишь скажи, лымарь? Иди умничай перед женой своей и детьми, там те я может хоть кто-то уважает, а тут твоим мнением можно только подтеряться!
-
Просто він ліг (квота закрилася) в перший день відкриття здається. Тому рурал або аос
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста. Подходит ли график работы 20/10? По 12 часов и больше?
-
Чи будуть сьогодні слоти в Торонто?
-
У меня также
-
Ви робите через apostille.in.ua ? Якщо так, то вам треба особисто у них уточнити навіщо їм оригінали.
-
Дякую, тільки що ще раз перечитала їх відповідь, через те що диплом в мене в сфері освіта то тільки оригінал приймають..
-
Максимум хто відізвався пройшли до J
-
Мені здається то вам в іншому чаті треба питати бо тут всі навряд подалися)
-
Ось тут інструкція що і як. apostille.in.ua/ua/dodatkovi-poslugi/paket-wes-ca Також там є додаткове посилання з інформацією для дистанційної подачі документів.
-
Нема таких тут )
-
Ну як вам сказати чи то головне. Ми і подали і паспорт виготовили а от не віддають
-
З того, що написали, квоту на цей місяць вже набрали на AOS та Туризм, але невідомо, чи вдалося хочь якимось українцям податися
12 Jan 2024, 17:45
193620/468481
2 minutes ago