PR CUAET
-
Ви робите через apostille.in.ua ? Якщо так, то вам треба особисто у них уточнити навіщо їм оригінали.
-
Дякую, тільки що ще раз перечитала їх відповідь, через те що диплом в мене в сфері освіта то тільки оригінал приймають..
-
Максимум хто відізвався пройшли до J
-
Мені здається то вам в іншому чаті треба питати бо тут всі навряд подалися)
-
Ось тут інструкція що і як. apostille.in.ua/ua/dodatkovi-poslugi/paket-wes-ca Також там є додаткове посилання з інформацією для дистанційної подачі документів.
-
Нема таких тут )
-
Ну як вам сказати чи то головне. Ми і подали і паспорт виготовили а от не віддають
-
З того, що написали, квоту на цей місяць вже набрали на AOS та Туризм, але невідомо, чи вдалося хочь якимось українцям податися
-
Интересно, как у людей вышло . Поделится секретом , кто подался) Если таковой существует
-
Капець, мабуть то недовго. Я в Едмонтон відправила 27 лютого і досі тиша 🤪 Хоча писали в чаті що в Торонто швидше роблять
-
Сьогодні чи учора людина отримала за 13.11.23 і ваш аор прийде
-
Так, квоту було набрано. Набрали усю квоту по АОС
-
Муж сделал резерв, указал канадский адрес, не в розыске...в него мама инвалид, но про это инфы в резерве нет... хотелось бы добавить, чтобы точно спать спокойно
-
Судя по сообщениям в группах при одобрении с апреля ворк пермит продлевают всем.
-
Дякую за пропозицію. Ми вже самостійно відправили запити/листи і до Українського посольства і до Ізраїльського. Якщо не отримаємо до вересня усі листи то обов'язково звернемося. Бо подаватися будемо тільки восени.
-
Ця гілка для всіх рурал, не лише для Альберти (читайте назву)
-
Вчора були.
-
Так, троє. Вчора
-
Меньше кого слушайте и отвлекайтесь на чаты , лучше следить на официальных источниках и подаваться пробовать. Я смотрю одну девочку , она вчера сидела целый день , не смогла ничего подать. Сегодня на сайте извенились и снова запустили програму , так как квоту не набрали , но сайт так и не работает .... Читайте сайт
-
Вони змогли податися? Мені здаєиься, що взагалі нуль людей подалося🙈 нетільки українців
12 Jan 2024, 17:45
193632/467377
less than a minute ago