PR CUAET
-
Навряд
-
Є думка що все таки федерали наступного року перед виборами виділять більше квот для всіх провінцій,тим самии постараються підняти свій рейтинг
-
Будемо побачити 😂
-
Скоріш закриють в очікуванні нових квот
-
Це виходить з нового року програма буде знову повністю відкрита чи спочатку чекають на кількість квот? Я щось в цьому році пропустила цей момент як це відбувалося
-
Це халепа
-
Ну або вже з нового року відкриють як раніше)))
-
Приємно, що Ви поділились відео. Питання: яку саме інформацію я витребую? (Віза) Я вже в трекері слідкую. То ж обрати officer notes? (gcms notes)
-
Дякую
-
Визу новую не сделают. Новый sin не сделают
-
До чого тут це зараз? Українців так само багато в Альберті зараз, в кожному автобусі українську чути, тому за нас можуть так само говорити
-
А якість їх взагалі не турбує?)
-
Можливо дешева робоча сила) готові робити будь що за будь які гроші
-
В Facebook группе есть те кто закончили application.
-
Попробуйте в аэропорту исправить. У нас не всем проставили куаэт по прилёту в Монреале. Заметили не сразу, через пару недель и уже в Эдмонтоне. 🤪 Офицер в аэропорту Эдмонтона сжалился и выдал новый .
-
Не зрозуміло за що
-
Було б добре
-
Вони їх тут люблять
-
Та головне щоб збільшили квоти і тоді можна буде подаватись спокійно, я думаю 25 році вони заявлять щось типу що ми хочемо розширити квоти щоб люди які тут працюють змогли все таки залишитись( ті хто хочуть) тим самим потім зможуть трохи розгрузити міграційну систему
-
Їхала в автобусі зараз і на одній зупинці зайшло може 25-30 індусів, заповнили автобус битком, що далі він вже нікого не брав. Думаю, отак воно значить тут усюди лол
12 Jan 2024, 17:45
193686/472550
3 minutes ago