PR CUAET
-
До чого тут це зараз? Українців так само багато в Альберті зараз, в кожному автобусі українську чути, тому за нас можуть так само говорити
-
А якість їх взагалі не турбує?)
-
Можливо дешева робоча сила) готові робити будь що за будь які гроші
-
В Facebook группе есть те кто закончили application.
-
Попробуйте в аэропорту исправить. У нас не всем проставили куаэт по прилёту в Монреале. Заметили не сразу, через пару недель и уже в Эдмонтоне. 🤪 Офицер в аэропорту Эдмонтона сжалился и выдал новый .
-
Не зрозуміло за що
-
Було б добре
-
Вони їх тут люблять
-
Та головне щоб збільшили квоти і тоді можна буде подаватись спокійно, я думаю 25 році вони заявлять щось типу що ми хочемо розширити квоти щоб люди які тут працюють змогли все таки залишитись( ті хто хочуть) тим самим потім зможуть трохи розгрузити міграційну систему
-
Їхала в автобусі зараз і на одній зупинці зайшло може 25-30 індусів, заповнили автобус битком, що далі він вже нікого не брав. Думаю, отак воно значить тут усюди лол
-
Мне кажется, что податься на AOS из области фантастики.
-
В Європі продовжили тимчасовий захист для українців до 4 березня 2026 року,можливо Канада продовжить ворк перміти всім
-
А sin новый не нужен, только продлить, визу кажется на основе ВП можно. Вы лучше уточните, sin к любому ВП можно подтянуть.
-
Ми про нього і говоримо
-
якщо заходиш у Дію, українські "правоохоронці" можуть отримати інформацію, звідки заходиш
-
На жаль на сайті вони в останню чергу виставляють, а використовують неофіційні ресурси -як наприклад твітер для оголошення відкриття подачі 🤷
-
підкажіть, будь-ласка, якщо декілька ноків +- підходить і можна референс леттер під ті обовязки потрібним чином сформулювати, то я ж маю право обрати той, який кращий в моїх інтересах? вони ж ніяк більше його не перевірять тільки як звернувшись за референсом?
-
Це ж лише для туризму
-
І завіряли в нотаріуса? І після нотаріуса робили допереклад?
-
Можно ссылку на группу
12 Jan 2024, 17:45
193696/467029
6 minutes ago