PR CUAET
-
Їхала в автобусі зараз і на одній зупинці зайшло може 25-30 індусів, заповнили автобус битком, що далі він вже нікого не брав. Думаю, отак воно значить тут усюди лол
-
Мне кажется, что податься на AOS из области фантастики.
-
В Європі продовжили тимчасовий захист для українців до 4 березня 2026 року,можливо Канада продовжить ворк перміти всім
-
А sin новый не нужен, только продлить, визу кажется на основе ВП можно. Вы лучше уточните, sin к любому ВП можно подтянуть.
-
Ми про нього і говоримо
-
якщо заходиш у Дію, українські "правоохоронці" можуть отримати інформацію, звідки заходиш
-
На жаль на сайті вони в останню чергу виставляють, а використовують неофіційні ресурси -як наприклад твітер для оголошення відкриття подачі 🤷
-
підкажіть, будь-ласка, якщо декілька ноків +- підходить і можна референс леттер під ті обовязки потрібним чином сформулювати, то я ж маю право обрати той, який кращий в моїх інтересах? вони ж ніяк більше його не перевірять тільки як звернувшись за референсом?
-
Це ж лише для туризму
-
І завіряли в нотаріуса? І після нотаріуса робили допереклад?
-
Можно ссылку на группу
-
Так не звучало, то люди додумали, сказано було "ми хочемо зменшити кількість тимчасових мешканців", ніхто не казав, що це буде за рахунок переводу їх в постійні.
-
Типу 1?
-
Можливо я і не правий , але це трохи звучить логічно, тому що тільки федерали можутб збільшити квоту і не розумію чому її не збільшитт, тим більше недавно звучали заяви по типу ми хочемо з тимчасових резидентів зробити перманентними
-
screenshot?
-
Цікаво наскільки частково рахується))
-
x.com/opportunityab?s=21
-
А можна посилання на твітер 🙏🏼
-
Це хороші новини, вітаю тих хто частково зміг заповнити заявку
-
Тримаємо кулаки😎