PR CUAET
-
И так многие продлили до 2027 года Ворк пермиты
-
Підкажіть будь ласка, якщо документ прибув до дипломатичної установи, це означає що паспорт вже в Едмонтоні?
-
Привіт,можливо хтось знає причину чому коли намагаюсь прикріпити фото на портал 2, пише що “your photo does not meet the following requirements Brightness: your photo may be too bright or too dark” чи може це бути через те що на фото я в чорній футболці?
-
І шо? Те що ти звідкись там зайшов це нічого не значить. А от якщо ти добровільно надав свої документи, дані, підписав папери якісь то це вже офіційна інфа яку вони можуть заюзати проти тебе в майбутньому
-
Українці ітак забрали всі квоти в 2023, хватить з нас 😹
-
Скажіть що ???
-
скиньте відповідь
-
Мені прийшло теж
-
Скажіть будь ласка, ви сами подавались чи через консультанта? Дякую.
-
Якщо ви просто скажете відповідь нам, то не думаю, що щось буде)
-
Мне пришел ответ на письмо о котором здесь запретили говорить. Кому еще пришло? Если тут нельзя это обсудить можем переместиться в другое место.
-
Тобто буде більше 430?
-
Думаю, що просто всіх хто хоть якось заповнив
-
Завііідую 🥲🥲🥲
-
Народ, хто підкаже. Фактично і за озером працюю з 11 марта, а в референс летер від шефа вказано що з 13. Помилка. Це дуже критично. Треба переписувати?
-
Так там же пр не голосують ?
-
А як ви думаєте хто,здається мені гості з сонячної країни
-
И кто же интересно победит на выборах 🫣За 1 квартал этого года есть информация какие нации в первой 10ке, украинцев там нет
-
Дайте мені будь ласку куди писати! Можна в приватні !
-
Я думаю что количество созданных аппликаций достаточное , они это увидели и закрыли возможность создавать новые, но доделать созданные аппликации видимо дадут возможность и из этого количества и будет как раз выдаваться тех 430 квот , потому как не все же аппликации пройдут отбор на наличие и соответствие всех требований
12 Jan 2024, 17:45
193737/468498
4 minutes ago