PR CUAET
-
Я хз, бот злий капец - тому не ризикую
-
Дайте знати, якщо комусь прийде емейл
-
Вже не можу нікому( на 24 години обмеження. Напишіть ви мені.
-
Починати добре думати варто було ще 15 лютого, коли програму зупинили, і починати шукати альтернативні варіанти
-
Здесь какие-то запреты на написание слова «война»?
-
Почитайте уважно, що написано на темній плашці внизу Там де кнопки "cancel" та "apply"
-
Вже не кажучі про в*йну….
-
Тогда сейчас надо хорошо думать тем у кого не хватает стажа на данный момент
-
Велика різниця між тим, що тебе гіпотетично можуть вичислити (навряд чи вони таким будуть паритись), і тим, що ти добровільно надав згоду на співпрацю, обробку твоїх персональних даних, адресу і контакти
-
то я теж питаю)) я не знаю, але ми подавали ще в грудні
-
Підкажіть будь ласка, я там бачу дві послуги "постійний" та "тимчасовий" консульський облік. Якщо я тут як тимчасовий резидент (у мене work permit), то треба вставати на тимчасовий консульський облік? Чи це не пов'язані поняття? Інше питання, чи треба записуватися в електронній черзі на цю послугу чи можна прийти? Чому питаю? Сьогодні мій паспорт приїхав в консульство, але у мене ніколи не були військового квитка і я не певен, чи мені віддадуть без нього паспорт
-
Из практики. Хотя срок обработки стандартный 100 дней, фактически одобряют work permit за 5-6 месяцев. Пишите в Webform или позвоните в Immigration ( дозвониться тяжело, но можно) и просите ускорить.
-
Я уже надеялась спокойно жить до 9 июля. Но нет😂
-
Друзі таке питання. Якщо в джоб офері немає слова Permanent , але є пейстапи і вказано що моя позиція Permanent в листі від роботодавця, чи може це бути проблемою?
-
оплачувати консульські збори за паспорт треба теж завчасно онлайн?
-
В мене теж так само прибув ,подавали 12 квітня,це можна забирати?
-
Причому , я впевнена , в кожного зараз ще своїх вистачає…
-
Напишіть мені будь ласка
-
У мене подача 6.11 і досі нічого. Сьогодні знову дзвонила їм - чекайте...
-
Все може статися, зараз не має правил, договорняки
12 Jan 2024, 17:45
Post 193779 of 389812
3 minutes ago