PR CUAET
-
У вас еще обиднее Как вариант писать письма в гавермент и пытаться добиться отмены этой бумаги
-
Ага, а маникюрщицы с Вьетнама позарез нужны?
-
Але спочатку треба апостиль зробити, пошукайте тут є ціла гілка по WES. 4 місяці чекала, це було рік тому, атестат трошки важче було зробити, бо в загалом там евалють вищу освіту і дипломи, але я вибирала як secondary education, high school, щось таке, і все вийшло.
-
Я 4 месяца потратила на весь процесс Пишите в ютубе эвалюация диплома для Канады
-
Підкажіть будь ласка, коли будуть виставлені нові слоти для виготовлення дорослого паспорта. Чекала, думала цього вівторка мали бути, але так і не дочекалась. Можливо я щось сплутала? Або щось не те робила.
-
За всех очень обидно, люди столько усилий потратили чтобы прилететь сюда на край света, найти работу с горем пополам, отработать год а потом услышать «мы не выдаем эту бумагу, а без нее ваша заявка будет отклонена» 😭😭
-
Подайтесь на візу вам її вклеять на основі ворк перміта! (1 місяць часу займе )Знаю людину якій відмовили бо не вклеїв візу, для них головне щоб ви не лишились в США, а без канадської візи ви не вернетесь, вас не пустять Канадоси - тому буде відмова!
-
Я робила через WES