PR CUAET
-
Якщо не важко киньте будь ласка посилання на евалюацію по IQAS? Я сам тільки знайшов посилання на сайт альберти але не знайшов як подаватися
-
Так і є. Причому судячи з реальної ситуації балів треба 9999 і вище.
-
Завжди все з додатками
-
Просто не реально
-
Люди, ще одне питання (прошу пробачення, може раніше вже відповідали) : Шкільний атестат треба надавати з додатками, чи можна лише сам атестат? Додаток втрачено 🙁 Я думала, що, маючи Master's Degree, не потрібно вже буде показувати шкільну освіту... Але бачу у списку документів, що треба школу 🤦
-
Плюс будь ласка, пишіть у відповідну гілку. Це ніяк не стосується програми АОС
-
Хтось бачив щось подібне від офіційних осіб? Це з гілки Іміграційного адвоката
-
Робити дію
-
Все есть кроме языка Там по некоторым пунктам меньше
-
То есть по факту нужно подтягивать язык сдавать и тогда уже я смогу быть eligible
-
Зараз я мінімум хочу оформити собі і дітям (15, 9 і 6 років). Можливо якось допоможе в майбутньому уникнути питань постановки на військовий облік 15-річному, а також у нього немає внутрішнього укр ID (виїхали з початком війни, коли йому було 13 років), то оформлення на ПМЖ має допомогти зробити йому закордонний паспорт в 16 років без наявного внут укр ID.
-
Вам треба тест з мін кількістю балів 7777 або 5555 якщо тір 2-3 і рік досвіду в канаді. І евалююйована освіта, лише тоді зможете створити профіль
-
Просто фідбек від одного з консультантів про подачу
-
Шановні друзі вітаю Потрібна допомога Дії немаю в Канаді давно як зловити слот в Торонто
-
У нас також портал був 24 травня, відправляла на обидві адреси 2 рази, і тиша. Тож працює не завжди😉
-
В вашому випадку буде кілька нюансів напевно. 1. Не певен скільки зараз треба років щоб отримати приписне. Але якщо хлоплю треба буде то ТЦК не оминути. 2. Наскільки розумію зараз ставлять на облік в будь-якому випадку в консульстві
-
Я подавалась, чекаю
-
Подскажите пожалуйста еще раз… 🙏мой работодатель заполнил декларацию, но без строчки где нужно указать количество номинантов. Но я знаю, что мальчик, который со мной работает получил номинацию, в итоге мне поставили один. Работадатель сказал, что еще ранее кто-то подавался, но она не имеет понятия где они. И это было давно. И я хочу уточнить, в этой строчке нужно указывать количество работников, которые получили и в процессе получения номинации, которые все еще работают на этом предприятии? Или тех которые получили номинацию и ушли от этого работодателя тоже нужно указывать ? Спасибо
-
Ловля слотів - то особливе мистецтво. Пошукайте інструкцію в ютубі. Слоти були у вівторок і дитячі, і дорослі, наступного разу через 2 тижні теж у вівторок з 18:00. У Вас рівно 1-2 секунди на всю процедуру, максимум 5, за цей час всі слоти розбирають
-
Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
194195/474652
18 days ago