PR CUAET
-
І в тому розділі де було у списку CUAET, , я все-таки поставила - так
-
Лише ці два факти ніяк не можуть бути основним фактором при подачі. Вам же умовно ніхто не забороняє повернутись. Почитайте гілку, треба доводити на гуманітраній програмі що ви не маєте можливість більше кудись повернути, що це буде загрожувати вам якось. А закінчення сроку документів тут ніяк не допоможуть
-
Друзі! ENGLISH 🚀 Хочу порекомендувати чудового викладача англійської мови, який зараз має одне вільне місце для підготовки до екзаменів. Викладає вже 4 роки, зокрема для україномовних та польськомовних студентів. Має сертифікат CELTA для викладання англійської як другої мови та ступінь бакалавра з класичних наук (грекознавство та римські дослідження). Моя дочка під його керівництвом успішно підготувалася до вступу в канадський університет.Рекомендую всім, хто хоче якісно підготуватися до екзаменів! Контактна інформація Telegram is @x44467 Skype name is live:elong_57
-
Порадьте міграційного консультанта який допоможе податися на ПР)
-
/unmute @vynokurovd
-
Привіт, Підкажіть будь-ласка питання по imm5283e 2. With whom were you living before coming to Canada? В моєму випадку я жив зі своїм братом пару років, потім сам з півроку. До Канади останній місяць перед приїздом місяць з двоюрідною сестрою. Кого саме вказати буде правельно У формі можливо вписати лише одну особу. Так само в питанні 4. Person you are living with in Canada? Я живу з двома людьми в одному будинку один з яких власник помешкання а другий мій брат. Кого вказувати?