PR CUAET
-
Друзі! ENGLISH 🚀 Хочу порекомендувати чудового викладача англійської мови, який зараз має одне вільне місце для підготовки до екзаменів. Викладає вже 4 роки, зокрема для україномовних та польськомовних студентів. Має сертифікат CELTA для викладання англійської як другої мови та ступінь бакалавра з класичних наук (грекознавство та римські дослідження). Моя дочка під його керівництвом успішно підготувалася до вступу в канадський університет.Рекомендую всім, хто хоче якісно підготуватися до екзаменів! Контактна інформація Telegram is @x44467 Skype name is live:elong_57
-
Порадьте міграційного консультанта який допоможе податися на ПР)
-
/unmute @vynokurovd
-
Привіт, Підкажіть будь-ласка питання по imm5283e 2. With whom were you living before coming to Canada? В моєму випадку я жив зі своїм братом пару років, потім сам з півроку. До Канади останній місяць перед приїздом місяць з двоюрідною сестрою. Кого саме вказати буде правельно У формі можливо вписати лише одну особу. Так само в питанні 4. Person you are living with in Canada? Я живу з двома людьми в одному будинку один з яких власник помешкання а другий мій брат. Кого вказувати?
-
/unban @vynokurovd
-
Ок. Перевіряємо далі 😕