PR CUAET
-
/unban @vynokurovd
-
Ок. Перевіряємо далі 😕
-
@vynokurovd Раз-два. Прийом. Як чути? На Вас не було restrictions. Спробуйте щось написати
-
🙏🏻 дякую, , напишу про результати)
-
Добрий вечір , підкажіть будь ласка таке питання : Моя мама має візу на 10 років КУАЕТ, приїхала на 3 місяці в гості та якщо чесно працювати і не думала , але ворк перміт получила. Медицину не проходила . Питання у тому , якщо її ворк перміт анулюють після 90 днів то в наступний раз (наприклад через рік) вона все одно зможе приїхати в гості але вже по візі? Без права на роботу яке їй може вже не знадобиться ?
-
Так це означає що в вас показує вашу аплікацію ?
-
Вітаю , підскажіть якшо отримав номінацію по провінційній програми і був дозапит пейстабів по провінційній програмі, яка ймовірність того, що буде знов дозапит пейстабів на федеральному рівні. Скоротили години на літо, тому дуже цікаво як це відбувається .
-
Хочу запитати, коли ви заходите на сайт і замість кнопки create a new application нажимаєте check existing application, в вас щось показує , бо в мене пише no records to display (питаю тільки в тих хто почав вчора робити першу сторінку і дальше ) хочу знати чи зберігся мій чорновик в них десь в даних чи видалився
-
Теоритично так На практиці - вирішить лише офіцер чи впускати її чи ні
-
Система пропустила роботи в декільках країнах одночасно Одну вказала в локо як ремоут