PR CUAET
-
Хочу запитати, коли ви заходите на сайт і замість кнопки create a new application нажимаєте check existing application, в вас щось показує , бо в мене пише no records to display (питаю тільки в тих хто почав вчора робити першу сторінку і дальше ) хочу знати чи зберігся мій чорновик в них десь в даних чи видалився
-
Теоритично так На практиці - вирішить лише офіцер чи впускати її чи ні
-
Система пропустила роботи в декільках країнах одночасно Одну вказала в локо як ремоут
-
Доброго вечора шукаю міграційного адвоката для подання на ПР по ЕЕ, якщо є якись не за всі гроші світу , дуже дякую
-
Dnipropetrovsk Так само як і в паспорті/свідотстві має бути Канаді всерівно на декомунізацію
-
Сумно, в мене нічо не показує , хоча я була на перший сторінці і нажимала save , тепер мої шанси що Альберта звʼяжеться по імейлу впали до нуля ;
-
Звертайтесь: @OstapBosak @barbicanimigration @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @bohdana @AnatkaShultz @SergiiKolodii_Canada_Immigration
-
Якщо ви надаєте пейстаби на ПНП то вже будете мати провсяк документ і для федералів, хіба ні? На фед можете одразу прикласти разом з пакетом документів
-
Ехх буду пробувати тоді ще в липні , бо оновила сайт попробувала ще раз , і пише no records to display , мабуть тому що на першій сторінці застрягла , країни не могла вибрати
-
Є гілка по роботі. Може щось зявится цікаве. Перевіряйте
-
Аби ж сторінку C пройти( а далі неї не пускає по сторінкам , якщо її не зробити