PR CUAET
-
Всім привіт. Можливо хтось знає або вже стикався з цими вимогами, хочу подати документи до коледжу, а у них на сайті є інформація, що потрібно взяти transcript з твого попереднього навчального закладу не більше ніж за 6 місяців до подання аплікації. Чи можливо transcript замовити в Україні та чи недостатньо для вступу нашого додатку до диплому? Дякую за відповідь.
-
Так станьте на облик в консульстве и сделайте паспорт. По сути никто ничего вам не сделает и никуда не отправит. Без паспорта вы тут как без рук
-
Доброго дня! Хочу розказати усім! І порадити стукайте і вам відкриють! Я була сьогодні в Торонто в консульстві. Треба було 15 хв доказувати свою правоту. І ми це зробили.до 18 числа чоловіки які мають приписне після 25 років і не мають. Квитка оказуєця можуть стати на облік в консульстві оплатити 52 долари не 53 там помилка. Ви знаєте мені навіть дали адреса ближніх банків де поміняти чек бо проплата була на 53 долари як на сайті. Обіцяли помилку виправити🤣І зразу вони оновлюють дані без резерву ставлять на облік і оказуєця можна податися на паспорт чоловіку! Маючи просто слот на паспорт консульський облік без запису. Стати на облік можна до 18 червня! Я вам кажу треба доказувати свою правоту. Кому цікаво пишіть в особисті скину дані чоловіка. Сьогодні став на облік. Це правда і це на сайті МЗС написано 4 пунктом. Тіки треба доказати що ви праві. Зробіть скріни інформації і йдіть доказуйте. Мені вдалося це зробити. Хто має дружину інваліда пишіть опишу що за документи подавали чоловіку на те щоб стати на облік. Вони всі дані внесуть передадуть на ТЦК. І тоді точно якщо треба буде резерв людина не буде в рошуку. Бо консульство передасть дані і виявляється це і є оновлення даних вони будуть в системі. Пишіть кому що цікаво я все розкажу безкоштовно Читайте закони доказуйте і настоюйте на своєму. Ми сьогодні так і зробили. Думаю краще податися без резерву на паспорт ніж з резервом. Страхуйте себе. До 18 хто має чоловічий запис може це зробити! Але прийшлося 15 хв доказувати свою правоту. Якщо відмовляють в обліку просіть відмову письмову і настоюйте на своєму!! Це важливо! Вот рассказ из другом ветки
-
Пока нету никаких списков и никаких четких законов, нету смысла ставать никуда. Потому что получить повестку онлайн или получить штраф и оказаться в розыске из-за этого, это смешно.. при том что я паспорт сделал уже давно, его просто не выдают из-за того что законы поменялись, не факт что они так же не поменяются через месяц два после этого облика
-
Номер справи має бути в листі в електронній пошті. Засабмічені документи переглянуті? Якщо так, то вони розглядають їх. Хоча в любому випадку краще зателефонувати в CRA і спитати в них чи вони отримали Ваші документи і чи не потрібно ще щось.
-
Здравствуйте, а как вы подтверждали адрес? И то что каждый из семьи находится в Канаде?
-
Вопрос о Military History: Я женщина и в 1985 году закончила медицинское училище и проработала 5 лет после только. По причине болезни в 1999г военный билет был скасован. Писать что я военнообязанная есть? была ? или ничего не указывать.Прошло более 24 лет как военный билет скасован. Как быть? Как бывшие медработники заполнили?