PR CUAET
-
Вопрос о Military History: Я женщина и в 1985 году закончила медицинское училище и проработала 5 лет после только. По причине болезни в 1999г военный билет был скасован. Писать что я военнообязанная есть? была ? или ничего не указывать.Прошло более 24 лет как военный билет скасован. Как быть? Как бывшие медработники заполнили?
-
Тест подається на номінацію!
-
Ищу людей для зарaботка на удаленнoй оснoве в свободнoе время, за деталaями в личные сoобщения
-
А хтось розуміє в чому різниця в постановці на облік через консульство і уточнення данних через резерв? Кьюар код про який усі говорять що треба надати в консульстві: він може бути просто згенерований в програмі чи потрібно щоб ще якісь умови були виконані (типу влк пройденого)?
-
А мама також в Канаді?
-
Ищу людей для зарaботка на удаленнoй оснoве в свободнoе время, за деталaями в личные сoобщения
-
Написали вам
-
Доброго дня, напишіть ми все зробимо
-
Секрет простий) пишете мені в особисті, замовляємо довідку, через 3 тижні присилаємо вам скан вже перекладеної готової для PR та надсилаємо по пошті в Канаду
-
Ви подавали на новий WP аналогічно як дозволено було українцям по причині CUAET до 31.03.2024?Чи може маєте підтримку роботодавця чи іншу причину?Дякую
-
Доброго ранку. Чи є тут люди, які самостійно в Канаді робили довідки про несудимість з Туреччини? Консульство в Оттаві не відповідає.
-
-
Просто текстом. Ніяких підтверджуючих фактів наводити не треба
-
Можна просто написати їм листа пояснення що ви не здавали тест, написати що в умовах номінації це було не обов’язково і прикріпити замість сертифікату
-
Підскажіть будь-ласка, заповнювали в тій формі що і до 31 березня?
-
Не правда) на федеральному рівні запитує результати тесту І не на кожну номінацію треба здавати тест