PR CUAET
-
Вопрос о Military History: Я женщина и в 1985 году закончила медицинское училище и проработала 5 лет после только. По причине болезни в 1999г военный билет был скасован. Писать что я военнообязанная есть? была ? или ничего не указывать.Прошло более 24 лет как военный билет скасован. Как быть? Как бывшие медработники заполнили?
-
Тест подається на номінацію!
-
Ищу людей для зарaботка на удаленнoй оснoве в свободнoе время, за деталaями в личные сoобщения
-
А хтось розуміє в чому різниця в постановці на облік через консульство і уточнення данних через резерв? Кьюар код про який усі говорять що треба надати в консульстві: він може бути просто згенерований в програмі чи потрібно щоб ще якісь умови були виконані (типу влк пройденого)?
-
А мама також в Канаді?
-
Ищу людей для зарaботка на удаленнoй оснoве в свободнoе время, за деталaями в личные сoобщения
-
Написали вам
-
Доброго дня, напишіть ми все зробимо
-
Секрет простий) пишете мені в особисті, замовляємо довідку, через 3 тижні присилаємо вам скан вже перекладеної готової для PR та надсилаємо по пошті в Канаду
-
Ви подавали на новий WP аналогічно як дозволено було українцям по причині CUAET до 31.03.2024?Чи може маєте підтримку роботодавця чи іншу причину?Дякую
-
Доброго ранку. Чи є тут люди, які самостійно в Канаді робили довідки про несудимість з Туреччини? Консульство в Оттаві не відповідає.
-
-
Просто текстом. Ніяких підтверджуючих фактів наводити не треба
-
Можна просто написати їм листа пояснення що ви не здавали тест, написати що в умовах номінації це було не обов’язково і прикріпити замість сертифікату
-
Підскажіть будь-ласка, заповнювали в тій формі що і до 31 березня?
-
Не правда) на федеральному рівні запитує результати тесту І не на кожну номінацію треба здавати тест
-
Підкажіть будь даска Я хочу оформити другий паспорт, законом не заборонено, але чи повинна я назвати якісь причини для того, чому я хочу це зробити? Планую залишати два паспорти Мені потрібно лише зібрати всі документи, які на сайті вказані для оформлення паспорта особам віком від 16р чи для цього потрібні якісь інші документи додатково ?