PR CUAET
-
Допоможіть порадою : @OstapBosak @barbicanimigration @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @bohdana @AnatkaShultz @SergiiKolodii_Canada_Immigration
-
User Pryanichek has 1/3 warnings; be careful! Reason: Неузгоджена реклама
-
Таке питання: у чоловіка в заявці була вказала одна адреса, зараз він змінив місце проживання, сідав медицину і там вказав нову адресу. Чи треба про зміну адреси повідомляти (НЕ зміна країни,просто адреса) ? Якщо так, то через кризову форму?
-
Робити скан в пдф і додадаєте сторінку з ДоБ , Імʼя, Прізвище Все одним файлом І підвантажуєте той файл.
-
Кілька разів бачила, що хтось приєднував якийсь gckey до своєї аплікації, ще десь щось реєстрував. Підкажіть, що це й для чого потрібно? Атлантична програма, якщо це важливо.
-
Приєднати зможете коли прийде AOR,тобто коли вони вашу справу візьмуть вже на розгляд.IRCC надішле вам повідомлення. Це десь 3-4 місяці
-
Дякую! Так а що саме приєднувати та навіщо? Я думала, у мене все буде відображуватись у кабінеті з анкетою
-
Ааа, тепер зрозуміло. Дякую!
-
З рахунку в польському банку
-
Скоріше за все це прив'язка вашої аплікації на PR до вашого профілю в IRCC . Якщо ви вже отримали лист про прийняття справи і присвоєння номеру, то в листі буде інструкція як це зробити. Ви можете цього і не робити, все буде приходити вам на е-мейл. Просто даеться порада, що якщо ви прив'яжите свою заяву до акаунту ,то ії розгляд буде швидше.
-
Вообще не понятен вопрос. Зачем останавливать обучение ? По какой программе вы подаетесь ? Если по PRTQ , то не имеет значения . Если по PEQ именно по учёбе, то вы сможете подать заявку после окончания учёбы
-
А чи є тут ті , які робили довідку про несудимість з Румунії і чи треба апостіль? Чи достатньо перекладу на англійську і все ?
-
Подскажите пожалуйста. Достаточно ли скачать онлайн справку о несудимости и перевести её для федерального уровня? Или нужно обязательно её получать в бумажном виде с печатью? Спасибо
-
Так, у заяві (вам дадуть бланк) треба вказати причину. Наприклад, наявність діючої візи в Канаду.
-
Подскажите пожалуйста. Достаточно ли скачать онлайн справку о несудимости и перевести её для федерального уровня? Или нужно обязательно её получать в бумажном виде с печатью? Спасибо
-
Доброго дня. Як можна зробити довідку з Чехії?
-
Направлення на влк скоріш за все буде «черешенькою» на цьому пекельному торті👹
-
Це в Торонто
-
Цікаво, як вони побачили, що він закордоном, якщо на виїзді з Канади нема паспортного контролю, а на вʼїзді в США тільки паспорт дивляться і нічого не відмічають … Дуже насторожує ця ситуація. Сподіваюсь у вас все вирішиться позитивно
-
Добрий день!Я щось не можу знайти рахунок,на який треба платити 172 долари за закордонний паспорт.може хтось скине,будь ласка!
12 Jan 2024, 17:45
194376/440744
less than a minute ago