PR CUAET
-
Спасибо. Достаточно было = "да, мы бы делали в любом случае". Скорейшего вам получения ПР.
-
Питання в тому чи можна зробити visitor record? Щоб паспорт нікуди поки що не відправляли
-
Так, за послідовні 4 квартали або 1 календарний рік.
-
Да повеску зашлю вам ))))))
-
В серед ні країни Ворк Перміту достатньо
-
Наразі гуманітарна програма - це та програма, за якою в українців найбільше відмов (у порівнянні з іншими програмами). Тож якщо у вас такий собі не дуже серйозний кейс, то все-таки, краще подаватися через іміграційного консультанта/адвоката.
-
Я думаю якщо не Закінчиться веркперміт, що далі робити?
-
Паспорт має бути діючий на весь процес отримання ПР...
-
Якщо плануєте подорожувати то подавайте на візу
-
А вам то какое дело "да" или "нет" касательно меня. Мы с вами не приятели, ни родственники, ни знакомые, ни соседи. Как это может касаться именно вас? Возможно вы "засланный казачёк", выпытываете что то...хммм...😂 или это сродни соцопроса
-
Вам нотаріус укр має сказати. Без нього не робіть,мрде потім не прийняти
-
Так 2 роки тому
-
Вам на кордоні видали Воркперміт?
-
Вітаю. Тож якщо я з червня буду працювати вже не як український ФОП, а як self-employed канадський, але надавати послуги з ІТ для компанії за кордон тобто в UK, то мені треба буде реєструватись GST/HST по досягненню 30К канадських доларів за послідовні 4 квартали, так?
-
Так, процедура така як Ви написали, час може різнитися, якщо диплом з України то вони лояльно ставляться, якщо з іншої країни то можуть запросити надіслати їм запечатаний конверт з навчального закладу
-
Подайте, наразі українцям все ще приходять нові ВП на три роки (навіть тим хто подав після 31 березня) але треба зробити це негайно (мається на увазі не треба чекати місяць-два)
-
Хорошая женщина, мы к ней пару раз обращались за консультацией, все грамотно разложила по полкам, куда лучше Миллер
-
так это ветка хуже флуда. )) можете банить
-
Не для гуманитарной
-
Не переоценивайте себя. Тем более, что я не военнообязанная.😁 Хорош флудить..
12 Jan 2024, 17:45
Post 194434 of 400481
12 minutes ago