PR CUAET
-
Там просто сначала продаешься а потом только через время анкету на сертификат отбора заполняешь . А так как в Квебеке школьно обучение должно на франц после подачи на ПР , вот и думала как скоро после заявки или после сертификата или после каких этапов вообще.
-
Добрый день. Зашла в личный кабинет в CRA , чтобы податься на детские выплаты и при первой же проверке личных данных обнаружила ошибку в регистрации брака, я этих данных не вносила, и исправить не даёт возможности, на выбор предлагается: свободная, в разводе либо вдова. Подскажите пожалуйста как исправить эти данные? Я даже добавить детей не могу, не пройдя этот этап.
-
І копії документів візьміть (копія паспорта з візою, ворк перміт, візітор рекорд, свідоцтво про народження якщо до 16).
-
Ви повинні взяти в консульстві (можна в віконці, можна у консула) заяву щоб залишити старий паспорт. В заяві пишете причину чому він вам потрібен «діюча віза Канади дійсна до, серія і номер».
-
Або вони вам напишуть раніше і ви проскочите раніше
-
В Оттаве по ходу самый нормальный консул
-
Я написала на електронну пошту канцелярії в свій університет, попросила довідку про те, що я дійсно навчалася, мені надіслали архівну довідку про навчання без оцінок правда. Я думаю, що треба орієнтуватися ще на те, що ви писали при заповненні анкети CUAET, вказували цю свою освіту чи ні, бо інформація має збігатися у ваших формах
-
Добрый день. Отправляла запрос справки о несудимости для мужа(без витяга з Дії) в начале февраля . До сих пор не получили(((( У кого-то была подобная ситуация, или может уже получили, или может запрос дополнительный какой-то надо отправлять? Заранее благодарю за ответ.
-
Доброго дня! Хтось отримував нещодавно номер для свого кейсу, скільки чекали? Ми досі чекаємо подались на початку квітня.😭Мені видалась нагода поспілкуватись з декількома індусами то вони подались +~ 3 тижні тому і вже мають номери, ось тепер цікаво чи так і є, що Українцям затягують процес розгляду документів.
-
можливо не знайшло вашу аплікацію тому потрібно все спочатку. буде кілька спроб. не завжди з першого разу