PR CUAET
-
Знайдіть записи бекграунд чек , еледжібіті, біометрія, медицина. Там буде ін процесс. Тобто ге завершене. Оце і є статус). Потім наприклад біометрія буде дата коли завершена
-
Ви повинні взяти в консульстві (можна в віконці, можна у консула) заяву щоб залишити старий паспорт. В заяві пишете причину чому він вам потрібен «діюча віза Канади дійсна до, серія і номер».
-
Просто основная масса там с других провинций , по Квебеку не так много и людей , да еще и со специфическим вопрос , потому по советовали в основную ветку Квебек написать.
-
Або вони вам напишуть раніше і ви проскочите раніше
-
Я була в консульстві, коли чоловіки, які подалися ще задовго до постанови, намагалися отримати готові паспорти. Усім відмовили, поки вони не прийдуть з QR-кодом від Резерв+
-
Погоджуюсь 100% треба написати пару речень. Подруга працює у ГК саме у цій сфері. Сказала, що це пришвидшує обробку запитів.
-
так я оце і не можу розібратися, де записи бекграунд чека та еледжібіті знайти, в мене таке відчуття, що я заходжу в GC key? а далі мене кудись на загальну сторінку викидає
-
Ще сказала, що коли аплікант получив відповідь, що запит у процесі, потрібно чекати, а не посилати знов запит на якому етапі мій запит. Це добавляє їм роботи ,бо вони зобов'язані відповісти на кожен запит.
-
В Оттаве по ходу самый нормальный консул
-
Я написала на електронну пошту канцелярії в свій університет, попросила довідку про те, що я дійсно навчалася, мені надіслали архівну довідку про навчання без оцінок правда. Я думаю, що треба орієнтуватися ще на те, що ви писали при заповненні анкети CUAET, вказували цю свою освіту чи ні, бо інформація має збігатися у ваших формах
-
Добрый день. Отправляла запрос справки о несудимости для мужа(без витяга з Дії) в начале февраля . До сих пор не получили(((( У кого-то была подобная ситуация, или может уже получили, или может запрос дополнительный какой-то надо отправлять? Заранее благодарю за ответ.
-
Доброго дня! Хтось отримував нещодавно номер для свого кейсу, скільки чекали? Ми досі чекаємо подались на початку квітня.😭Мені видалась нагода поспілкуватись з декількома індусами то вони подались +~ 3 тижні тому і вже мають номери, ось тепер цікаво чи так і є, що Українцям затягують процес розгляду документів.
-
Ребята, подскажите, пожалуйста, кто связывался, у родителей закончилась виза по Cuaet (срок визы закончился по истечению срока паспорта) новый паспорт заказали, как продлить визу в Украине?
-
можливо не знайшло вашу аплікацію тому потрібно все спочатку. буде кілька спроб. не завжди з першого разу
-
Коли заходити у акаунт справа де апплікація є check full application status
-
ви точно приєднали вашу аплікацію?
-
Не пугайте людей В связи с войной наоборот много положительных результатов Даже дают по гуманитарной программе ПР ,тем людям например с западной где не знают что такое слово война В Канаде играет большую роль человеческий фактор офицера
-
Це з якого боку подивитись. Враховуючи, що заявку на гуманітарну програму може подати будь-яка людина, то відмов може бути і багато у порівнянні із звичайними економічними програмами. Адже по економічним програмам отримати відмову майже неможливо, людина або підходить під умови або не підходить, тож, відмова прогнозована ще до подачі заявки. Лиш гуманітарна програма та біженство непрогнозовані до самого кінця.
-
Мы подались 25го марта, до сих пор тишина.
-
По гум программе вроде так, исходя из того что написано на официальном сайте
12 Jan 2024, 17:45
194505/430514
13 minutes ago