PR CUAET
-
ребята, может у кого-небудь сохранились скриншоты анкеты? сбросьте пожалуйста, это может помочь подготовиться остальным, создать шаблон на следующий раз
-
Корпорація яка в тому числі інкорпорована в Онтаріо.
-
Можливо мені в приватне написати теж інформацію . Спасибі !
-
ПР просто так він не мав би втратити. Більше того йому і візу не мали б дати, бо він ще імовірно ПР. Варто спробувати податися на ПР картку.
-
40 днів чекаю, поки статус в розгляді
-
Здається з таким успіхом ми сьогодні Ukr.нет і Gmail покладемо)
-
А тих, хто почав, а його викинуло, або навіть не добрався, ніби й не існує. Їм терміново потрібна якась програма по переведенню внутрішніх працівників на постійних. З таким шаленим ажіотажем
-
За це нічого неговорили, вони написали, що вони будуть контактувати тих, хто створив аплікації, але незавершив їх
-
Тому і цікаво як вони будуть фільтрувати
-
Думаю, так через пару місяців ніяких квот і не лишиться (( тих, хто почав заповнювати ну явно більше 400..
-
Вопрос только будет ли иметь значение на сколько было заполнено...
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи можна переїзджати в іншу частину провінції після copr, але до отримання карток, якщо його було отримано по провінційній програмі, де ми клеймили бали за проживання біля офісу? @OstapBosak
-
А что по программе opportunity есть разные требования для разных людей, или про какие требования для конкретно этой программы вы имели ввиду
-
Не потрібно
-
Так. Вам прийшов запит? Там мають бути інструкції. Якщо немає, тоді по кейс формі: secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Ну вони наче навіть це обговорювали, що вони хочуть сфокусувати свій напрямок на тих, хто вже в Канаді
-
Мені імігріційний консультант сказав що це має бути сертифікований в Альберті перекладач
-
Зависит от требований, украинские переводчики не имеют сертификации в Канаде, поэтому если условие - сертифицированный перевод - надо искать тут
-
Сертифицированные бюро переводов . К переводу они прикрепляют печать
-
Получается подходит все бюро переводов в Украине? Что они должны подкреплять к переводу?
12 Jan 2024, 17:45
194574/466902
less than a minute ago