PR CUAET
-
Звертайтесь
-
А це означає що на ринок продажу вийде ще більше людей яким якраз буде сильно горіти. А оскільки з таким рейтимо як зараз покупців просто об'єктивно мало через те що відповідних доходів просто у людей немає. То ціна може почати різко сипатись
-
Тобто люди хочуть продати, але поки що не сильно пече (ще є заощадження). Але наступного року позакінчуютьтперша хвиля дешевих моргиджів, і великий процент людей не зможе отримати новий банально через те що вони не зможуть кваліфікуватися під Новий рейд
-
В моєму містечку (35 тис населення) На продажі кілька сот домів. А продається меньше 10ти в міс. І це у всіх класах. Якщо в одному класі то 1-2
-
Вітаю,громадо порадьте міграційного консультанта у Манітобі..Дякую
-
Proof of relationship це в additional documents? Я підгружала да форми IMM0191 (там є можливість 3 документи загрузити)
-
Щиро дякую за відповідь!
-
Та і ціна в нас зараз стрімко падає, ринок продажу супер пкресичений
-
В чому я сильно сумніваюся
-
Я помилився, тільки якщо зараз рейт дуже швидко впаде до 2-3% ритейл, і ціни найближчі кілька років будуть рости 8%+
-
Відповідно в мене рішення чисто математично очевидне було
-
А моргидж навпаки виріз з 2400 до 4300 в місяць
-
всім привіт. у мене чоловік громадянин Росії. у мене закінчується термін дії паспорта через 1,5 місяці. у посольстві я його продовжила. коли ми приїхали сюди офіцер дав йому ворк перміт на термін дії мого паспорта. мені необхідно на нього заповнити окремо від моєї заявку на продовження ворк перміту на сайті ircc? і ще питання ми проходили медичне обстеження більше 12 місяців тому, нам необхідно пройти знову, щоб прикріпити документи до заявки?
-
Так як будинок я купив певний час назад, то ріст ціни перетворився в еквіті, яке тепер може працювати на мене
-
Так, звісно в мене свої екселі. Але в мене просто так ситуація склалася. В мене є можливість зараз вкладати: Ризикованіше під 20% (private loans) Малоризикованл під 11% (second mortgage in Canada) І безризиковано під 6% (сейвінгс аккаунт)
-
Якщо у вас все готово по провінційній то її дадуть в рази вірогідніше ніж по гуманітарній. Швидше всього саме ваш стан не доходить до рівня medical admissibility. Відповідно я подавався на провінційну програму і навіть якщо у них будуть відповідні питання ви на них будете взяти і швидше всього все буде окей. Якщо ж вас визнають medically and admissible тоді у вас хоча би буде це рішення на документах від ircc. І з ним тоді напряму на гуманітарну з набагато кращими шансами
-
Бо я в ексельці це порівнюю, також виглядає що якщо маркет не злетить як в 2016-2020 по 14% на рік то оунити не вигідно Але цікаво як інші рахують
-
Дуже цікава історія! А чи використовували ви якийсь тул для порівняння mortgage/rent long term benefits?
-
Якщо дуже в загальному то найпростіше в альберті манітобі та ньюфаундленді Але звичайно від конкретно вашої біографії це може мінятися
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
19465/429005
4 minutes ago