PR CUAET
-
Там тільки канадський досвід вказувати , то він і вказував 1 рік, так як він в тому магазині 1 рік працював на той момент. Досвід з України тільки тоді приплюсовуємо, коли ми маємо таку ж роботу тут. Вам по іншому консультант сказав?
-
Доброго дня, у мене та в сина( 14рокiв) будут готовi новi закордонi паспорти десь в серпнi, ,,,, Питання, як за довго вклеюють вiзу в новий паспорт?
-
У меня форма B вообще не работала, но я смогла сводить Work History
-
Згідно з постановою Кабміну, громадянам України, які перебувають за кордоном, потрібно стати на облік до 17 червня. Зробити це за кордоном можуть лише ті чоловіки, які офіційно знялися з військового обліку перед виїздом з України. Решта має повернутися найближчими днями на Батьківщину та піти до українського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Якщо цього не зробити, то за реєстром "Оберіг" чоловік буде вважатися ухилянтом.
-
⚠ Сервіси психологічної підтримки, які безкоштовно доступні в Канаді 👉 Ось три ресурси по усій Канаді 🇨🇦 , які працюють цілодобово і там завжди можна отримати допомогу УКРАЇНСЬКОЮ. Все конфіденційно. ✅ Suicide Crisis Helpline - Кризова лінія довіри: 988.ca. Можна зателефонувати та відразу порозмовляти. Якщо потрібна розмова українською, попросіть перекладача (I speak only Ukrainian. I need a translator). Є опція спілкування через SMS, однак, тільки англійською та французькою. ✅ Дитяча телефонна лінія допомоги (Kids Help Phone) – надає безкоштовні послуги психологічної допомоги цілодобово, 7 днів на тиждень для молоді в Канаді. Послуги включають клінічно обґрунтовані самостійні інструменти, просування здоров'я та втручання в разі психічних захворювань, активності, кризову підтримку та професійне консультування та направлення до ресурсів громади. Зателефонуйте за номером 1-800-668-6868 (доступна допомога українською мовою) або надішліть текстове повідомлення CONNECT на номер 686868 для негайної підтримки, або відвідайте ❗Впевніться, що ваша дитина знає про цей сервіс. ✅ 211.ca - це сервіс, який дає доступ до різних соціальних та психологічних сервісів. Телефонуйте 211 та спілкуйтесь. Доступний сервіс українською також. ✅ Strongest Families Institute - пропонує двомовні послуги з психічного здоров'я для дітей/молоді, дорослих та їхніх сімей тоді, коли вони їх потребують. Програми допомагають дітям та молоді подолати тривогу: - Chase Worries Away (6-11 років) та - Defeat Anxiety (12-17 років). Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Вимога : a passport OR travel document Польський ПР не має статус ні першого ні другого @OstapBosak прокоментуйте будь ласка
-
Нам не видали паспорт. Мені видали чоловіку ні. Паспорт з травня у консульстві
-
Хтось подавався на програму, коли супруг/супруга не був в Канаді? Чи можна так податись самій?
-
Статус це ворк перміт чи візітор рекордс, стаді перміт
-
Нужен перевод, который признает IRCC
-
Ось це шкідлива порада. Але особиста справа кожного . Чи забити на те, що написано, тому що в багатьох не було проблем, чи ні. Особливо зараз, коли відмінили всі привілеї для українців