PR CUAET
-
Ціни тут від $35 до $50
-
В Калгарі $40
-
Я точно не памʼятаю але щось за сотку Це Торонто
-
Чи є ще в когось така ситуація із мед зарахуванням: Вже більше місяця розглядають та все ніяк статус не зміниться. Хоча обновленя по трекеру є, але статус по всіх параметрах такий самий.
-
Не підкажете скільки така процедура коштує? (підписання форми через нотаріуса)
-
Оце сиджу і думку гадаю 😁😁😁оце ми тут всі хочемо pr А далі що, оця іпотека її взагалі не відомо як оплачувати. Які ваші думки з цього приводу ? Я знаю що це трохи не по темі але все ж таки напевно це наступний крок після ПР
-
Вам можуть надіслати скани атестату?)
-
Ну я це ні ? Такккккк. Не кожна людина будемо щирі , здатна на таку активну роботу. Маєте себе за це похвалити . Ви крута 😎
-
Не думаю, що буде відмова, тому що ви все одно надаєте документи до укр центру "Апостиль" і вони підтверджують ВЕСу усю інформацію, тому що вони беруть все з архівів, де сто відсотків є стара назва)
-
Подивіться в Контактах Богдану,вона в Едмонтоні, також Остап працює дистанційно
-
Мені повернули через 1 місяць після створення анкети
-
Добрий день. Якшо атестат залишився в Україні, а диплому немає) Чи є якийсь варіан, як закрити освіту тут в Альберті (може курси закінчити чи шось типу такого?)
-
Дякую. Але ні, не крута. Тест здала, тепер хочу їх нарешті розуміти😂😂😂😂
-
Дякую за відповідь.Підкажіть ще будь ласка процедуру відправки з Канади до Польщі, як ви сплачували? Дякую.
-
Чи була у когось ситуація коли відмовляли в евалюації диплому через зміну назви університету?
-
Зрозуміло, дякую!
-
Дякую.
-
Різний Лисенин зовсім. Ви зайдіть в айлетс і зрозумієте різницю. Селпип, йде текст, потім питання до тексту, і треба дати відповідь. В айлетс йде текс, а перед вами лежіть лист з цим текстом з пропусками і вам потрібно вставити слово, або два, три слова. Мені це легше
-
Добрый день, подскажите пожалуйста контакты нотариуса в Торонто. И знает ли кто, есть ли вариант сделать генеральную доверенность, без помощи консульства?
-
І вони в репорті написали "Recognized institution"
12 Jan 2024, 17:45
1947/461609
2 minutes ago