PR CUAET
-
Дякую за вiдповiдь!
-
Нічого дивного, Канаді потрібне молоде покоління, бо «своє» якось не поспішає розмножуватися 🫣🤣😁 Так завжди було, навіть з refugee завжди обирали сімей з багато дітьми 👌
-
Скоріш за все у цих двох кейсах молоді здорові аплікантам з роботою. Тому і швидке та легке рішення
-
В них скрізь тут переваги. Тому краще цю тему взагалі не підіймати. І Куает - це не перевага взагалі!
-
Главное, чтобы они учли грандиозный поток аппликантов и система не зависла опять)
-
Поки не натиснули сабміт, можна все редагувати
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, я приезжал в Канаду полгода назад и получил Ворк пермит на три года до 2027 г. Сейчас я нахожусь в Европе, до конца моей визы остался один день, сейчас планирую продлить её, подскажите как это сделать, если есть возможность с ссылкой на сайт
-
Ні, не пр ходив. Тільки лист ,що прийняли за,ву
-
Потрібна печатка англійською? Чи підходять з українською печаткою?
-
t.me/prcuaet/1783/222453
-
Коли Ви подались?
-
Доброго дня. Може хтось був у такій ситуації. Потрібно на 4 дні виїхати з Канади. Маю два паспорти. В одному - важну візу і на її основі ворк перміт, а за рахунок іншого зробила новий довший ворк перміт (попередній короткий через тривалість першого паспорту). Фізично лист ще не прийшов, лише на мейл. Теоретично все наче ок, але чи точно пропустять назад?
-
Я думаю так
-
Люди, киньте гілку про Work Permit
-
А бенефіти для українців ще діють після отримання піару? А то я питала працівницю реджістрі і вона толком не знала і казала що ще діють, але її відповідь викликала у мене сумніви…
-
Зачекайте, чи можете мені будь ласка пояснити, 430 людей, яких вони набрали, це ті, які змогли повністю заповнити, та оплатити заявку, або це всі, что хоч якось почав заповнювати ?
-
Судячи з того, як "передбачили" навантаження на систему, так само і "врахують"... Я не дуже сподіваюся на якісь покращення в процесі подачі раніше наступного року
-
Чоловік працював в інтерпретації. Закінчив також нафти і газу в Франківську. Говорили йому ,що зараз нафтогазова промисловість трохи в занепаді, через партію зелених. Щоб на бурові роботу знайти,потрібно їхати в сторону грандпрерій. Знаю що потрібні сертифікати по сірководню, першій мед допомозі. Добре було б права 3 класу та хороша англ
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
Какие бенефиты вы имеете ввиду ? Что такого имеют украинцы, но не имеют люди с PR?
12 Jan 2024, 17:45
194810/433028
3 minutes ago