PR CUAET
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, я приезжал в Канаду полгода назад и получил Ворк пермит на три года до 2027 г. Сейчас я нахожусь в Европе, до конца моей визы остался один день, сейчас планирую продлить её, подскажите как это сделать, если есть возможность с ссылкой на сайт
-
Ні, не пр ходив. Тільки лист ,що прийняли за,ву
-
Потрібна печатка англійською? Чи підходять з українською печаткою?
-
Доброго дня. Може хтось був у такій ситуації. Потрібно на 4 дні виїхати з Канади. Маю два паспорти. В одному - важну візу і на її основі ворк перміт, а за рахунок іншого зробила новий довший ворк перміт (попередній короткий через тривалість першого паспорту). Фізично лист ще не прийшов, лише на мейл. Теоретично все наче ок, але чи точно пропустять назад?
-
Чоловік працював в інтерпретації. Закінчив також нафти і газу в Франківську. Говорили йому ,що зараз нафтогазова промисловість трохи в занепаді, через партію зелених. Щоб на бурові роботу знайти,потрібно їхати в сторону грандпрерій. Знаю що потрібні сертифікати по сірководню, першій мед допомозі. Добре було б права 3 класу та хороша англ
-
Много программ. Смешно. Отработал я выполнил все условия провинциальной программы. Программа на паузе новые документы. Работодатель их не хочет давать. Где гарантия что в другой провинции не повториться та же история. Должны быть чёткие правила игры на всю игру. А не менять их на пол пути. Согласен Канада мне нечего не должна. Спасибо что приютили. Я в своей жизни ещё некогда так тяжело не работал и моя жена тоже. Единственное чего хочется чётких правил.
-
Никто не знает