PR CUAET
-
Лише подаватися на нову візу
-
В них нема якихось переваг в іміграційному законодавстві.
-
теоретично не підходить. На практиці переважно без проблем
-
Никто не знает
-
Ну это же было до мая, когда украинцам было простительно «пропустить» какой-то документ. Вы же опираетесь на опыт до обновлений. Это как-будто «можете не давать декларацию» хоть ее и добавили в чеклист.
-
t.me/prcuaet/19036
-
Could you tell me please, is it possible for Ukrainians who cane to Canada under CUAET buy a first home with HBP program? Using the money from pension savings like a first 5% payment? Thank you
-
Я більше мала на увазі що в тих двох справах не було ніяких питань - financial, medical. Тому і швидко. Як воно піде у пенсіонерів поки не зрозуміло зовсім. А вашу справу як почнуть розглядати то буде швидко також 🤞
-
У мене попередній 63210 Hairstylist, якщо ви у списку професій,що потребують ліцензію(Red Seal або Journeyman) то без неї ніяк, ми ще не подавались😊
-
Жодного бажання не має пояснювати і продовжувати цю тему Тай ловити бан теж, за суперечки з Вами. Тому проїхали
-
Если они людей распределят по времени, это поможет разгрузить систему. Но это слишком логично и слишком упростило бы всё😂так что сомнительно так делать
-
Та ви в категорії невезунчіків разом з нами.
-
Мі молоді здорові з роботою і дітьми, але без аор з початку листопада 😁😁😁
-
Сорі, треба було уточнити, що мова про хелс бенефіти українцям, які давала Альберта. Це прям окрема пластикова карточка була на додачу до хелс карти. Знаю не у всіх провінціях такі видавали
-
Спасибо
-
Що таке AOR?
-
Тогда просто перевод с афидавитом
-
Дуже вам дякую за відповідь
-
Дякую. В мене диплом вже евалюйований у WES, зараз з атестатом розбираюся 🙂
-
Shhh... quiet now. Muted Wlodek for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: сука
12 Jan 2024, 17:45
194831/412113
8 minutes ago