PR CUAET
-
Я більше мала на увазі що в тих двох справах не було ніяких питань - financial, medical. Тому і швидко. Як воно піде у пенсіонерів поки не зрозуміло зовсім. А вашу справу як почнуть розглядати то буде швидко також 🤞
-
У мене попередній 63210 Hairstylist, якщо ви у списку професій,що потребують ліцензію(Red Seal або Journeyman) то без неї ніяк, ми ще не подавались😊
-
Жодного бажання не має пояснювати і продовжувати цю тему Тай ловити бан теж, за суперечки з Вами. Тому проїхали
-
Если они людей распределят по времени, это поможет разгрузить систему. Но это слишком логично и слишком упростило бы всё😂так что сомнительно так делать
-
Та ви в категорії невезунчіків разом з нами.
-
Мі молоді здорові з роботою і дітьми, але без аор з початку листопада 😁😁😁
-
Сорі, треба було уточнити, що мова про хелс бенефіти українцям, які давала Альберта. Це прям окрема пластикова карточка була на додачу до хелс карти. Знаю не у всіх провінціях такі видавали
-
Спасибо
-
Що таке AOR?
-
Тогда просто перевод с афидавитом
-
Дуже вам дякую за відповідь
-
Дякую. В мене диплом вже евалюйований у WES, зараз з атестатом розбираюся 🙂
-
Shhh... quiet now. Muted Wlodek for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: сука
-
Добрый день подойдет, но высшее по степени образование нужно через wes. К примеру школьное перевод, бакалавр wes
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, а для перекладу шкільного атестату підійде афідевіт від перекладача агенції чи необхідно завіряти у нотаріуса? Дякую
-
Не думаю, що вік має значення по цій програмі. Мій основний аплікант по економічній вже не мав би балів за вік(. Може робота і має значення. Правда, у нас працює тільки основний аплікант
-
А що таке AOR?
-
Так дякую hairstylist регулюється ліцензією це я знаю,в тому і є моє питання чи регулюється esthetician бо інформація не дуже зрозуміла мене на сайті.
-
Порадьте імміграційного консультанта в Монреалі з приводу гуманітарної програми
-
Цікаво🤔. Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
194838/474652
less than a minute ago