PR CUAET
-
Не думаю, що вік має значення по цій програмі. Мій основний аплікант по економічній вже не мав би балів за вік(. Може робота і має значення. Правда, у нас працює тільки основний аплікант
-
А що таке AOR?
-
Порадьте імміграційного консультанта в Монреалі з приводу гуманітарної програми
-
Читала про це на сайті, якщо спливає віза чи ворк перміт, ви повинні обовʼязково покинути Канаду та чекати там, але ж може ви зможете подовжити ворк перміт?
-
Та ні, я думала ви мене теж переконуєте, хоча я питання не мала. Так, мій сказав писати загальну цифру , і я думаю так само, як він. Нічого в питанні не каже мені про протилежне. І аргумент «дуже багато індусів мали позитивне рішення» для мене не аргумент. Ну і те, як сказали вище, що він подає 20 років, тому що працював їх всі в Канаді і ось нарешті подається на аос, це смішно. Але я не ліцензійний консультант. Вирішувати вам. Я образити не хотіла
-
Це воно і є?
-
Ну так буде 20 років, якщо він в Канаді працює стільки, там не сказано, що разом за межами і в Канаді. Я просто через це і хвилююся , тому і підняла це питання. Чому одразу така реакція на все? Шановні українці, будьте добрішими, підтримуйте один одного, навіть якщо вже десь було питання-відповідь вище, скопіюйте, чому одразу дивись вище🥹 Ось тому ми і по світі наразі розкидані. Чекаю купу Хейту, я готова 🤣
-
Найвищий евалюація, а все інше ви просто в той самий файл додаєте з перекладами без евалюаціі
-
Не обовʼязково Але, будь ласка, обовʼязково поновіть там коли вже все пройдете 🥹💕
-
Ок, дякую. Я думала туди написати вже, коли EcoPR буде
-
Ваше повідомлення продубльовано в відповідну гілку
-
Автор Viacheslav Ukrainian family reunification