PR CUAET
-
А кто Ваш родственник канадський « спонсор»?
-
Це що? Якась нова постанова? Чи такі пояснення від когось?
-
Я тоже в очереди 336 я
-
Замовляла переклад освітніх документів в @Margo2145 , і хочу залишити маленький відгук Все супер, чудовий вибір якщо вам потрібно перекласти щось терміново і у вас не має часу чекати на фізичну доставку. Виготовляють переклад швидко та вчасно, рекомендую!
-
Я відкрила чергу з іншого браузера
-
Не повідомляли. Думаю, так співпало
-
В черзі
-
Я да. Но она типо на паузе
-
Заметил. Казалось бы, больше работы над таким кейсом. В моем кейсе я один подался а у меня глухая тишина после биометрии.
-
Ви все ще у черзі? В мене просто 404 вибило звідусіль
-
Не треба, нам 2х днів вистачить))
-
Можна займати чергу😅
-
И запустят все по новой)
-
Я уявляю їх подив коли вони запустять портал а там знову тисяч 20 в черзі. Цікаво наскільки довго він пропрацює?)
-
Мда, вже й суди не треба, якийсь додаток буде вирішувати чи ухилянт ти, чи ні :)
-
Скільки строк дії довідки про не судимість з Дії, якщо в Україні не був півтора- два роки?
-
Та там такий перелік, особливо мені не зрозуміло про докази що я проживаю в Канаді, типу чек про рент плюс квитанція про газ . Тому і питаю що люди відсилали
-
18:00-20:00
-
Тобто тим хто не стояв на обліку, і, відповідно, з нього не знімався, не варто й намагатись розрулити це з Канади? Як, наприклад, дитині, яка тут вже 3 роки і якій виповнилось 18 років
-
Так, щей не в одну
12 Jan 2024, 17:45
194909/472617
7 minutes ago