PR CUAET
-
Ви все ще у черзі? В мене просто 404 вибило звідусіль
-
Не треба, нам 2х днів вистачить))
-
Я уявляю їх подив коли вони запустять портал а там знову тисяч 20 в черзі. Цікаво наскільки довго він пропрацює?)
-
Та там такий перелік, особливо мені не зрозуміло про докази що я проживаю в Канаді, типу чек про рент плюс квитанція про газ . Тому і питаю що люди відсилали
-
Так, щей не в одну
-
Зовсім з глузду зʼїхали, кожного дня щось нове. Простими словами- ви усі ухилянти. Хто не встиг зареєструватися я не винен.🤬
-
Хочу додати + до Торонто. Працюють не зупиняючи ні на хвилину. Як бджілки. На 1 слот 10 хвилин тільки. Сьогодні були 4-5 людей з Вінніпегу. Маючи 1 слот вони просили зробити 2 паспорти. І всім пішли на поступки. Я також мала дитячий слот, а хотіла зробити 2 дитячих паспорта. Я пропустила людей бо я з Торонто, саме на другу заявку…. Мені сказали після всіх зроблять. Але були чоловіки які приїхали за своїми паспортами, і влаштовували скандал, по 20 хвилин стояли та сварилися. Але співробітники не винні, вказівки зверху мають…. Тому вже в кінці коли я підійшла до віконця, дівчина просто вже без сил була, сказала прийти завтра зроблять. Вони всіх розуміють та всім ради допомогти. Але чоловікам зараз нічого не видадуть ..
-
Мама чоловіка