PR CUAET
-
Спасибо
-
Текущая
-
И разница подачи в 1 день. Да, неведомы пути ircc. Но мнение о том что они заземляют детей скорее всего верное, это потенциальные налогоплательщики. А люди не родившие до Канады, ещё сильно подумают могут ли они позволить себе здесь такую роскошь как дети.
-
One type of credit memo is issued by a seller in order to reduce the amount that a customer owes from a previously issued sales invoice. Another type of credit memo, or credit memorandum, is issued by a bank when it increases a depositor's checking account for a certain transaction.
-
Добрый день. В job offer какую лучше дату ставить - текущую или за два дня до приема на работу? Спасибо
-
@OstapBosak нужен ли документ за 9 класс в документах, если прикладываю 11й класс, бакалавр и магистр?
-
+1 514-874-2091 Катерина, 7031 Côte Saint Luc Rd, Côte Saint-Luc, Quebec H4V 1J2
-
@OstapBosak подскажите пожалуйста, если с AOS и дальше будет такая непонятна ситуация, лучше пытаться через ЕЕ или Alberta EE? Спасибо
-
Ось відповідь 👆
-
Дякую
-
👋Всім привіт, мене звати Марго, я власниця юридичної компанії Гросмейстер! ⚖️Багато людей в цій групі мене знають, оскільки вже замовили у нас довідки про несудимість з України та інших Європейських країн! 🇺🇦Ми вирішили зробити окрему гілку для замовлення саме довідок про несудимість з України та інших документів, таких як дублікати свідоцтв про народження, шлюб та інших! ➡️Також у нас ви можете замовити наступні документи: ✅Довідки про несудимість з різних країн Європи і не тільки ✅Апостиль освітніх документів ✅Оформлення розлучень з-за кордону ✅ Відновлення водійських прав та техпаспортів ✅ Оформлення довіреностей на майно ✅ Оформлення ідентифікаційного коду ✅ Довідка про водійський стаж 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Так, знаходжуся в консульстві. Чоловікам паспорти не віддають. Після 18 червня при поданні Q-коду.