PR CUAET
-
@OstapBosak подскажите пожалуйста, если с AOS и дальше будет такая непонятна ситуация, лучше пытаться через ЕЕ или Alberta EE? Спасибо
-
Ось відповідь 👆
-
Дякую
-
👋Всім привіт, мене звати Марго, я власниця юридичної компанії Гросмейстер! ⚖️Багато людей в цій групі мене знають, оскільки вже замовили у нас довідки про несудимість з України та інших Європейських країн! 🇺🇦Ми вирішили зробити окрему гілку для замовлення саме довідок про несудимість з України та інших документів, таких як дублікати свідоцтв про народження, шлюб та інших! ➡️Також у нас ви можете замовити наступні документи: ✅Довідки про несудимість з різних країн Європи і не тільки ✅Апостиль освітніх документів ✅Оформлення розлучень з-за кордону ✅ Відновлення водійських прав та техпаспортів ✅ Оформлення довіреностей на майно ✅ Оформлення ідентифікаційного коду ✅ Довідка про водійський стаж 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Так, знаходжуся в консульстві. Чоловікам паспорти не віддають. Після 18 червня при поданні Q-коду.
-
900 грн переклад з нотаріальним посвідченням
-
Дякую! Не знали! Ми в Торонто
-
Бачу що ви додали про багатодітних, пишіть імейл, додавайте туди підтвердження і так, це можливо, перевірено особисто в Оттаві. 😉
-
Добрий, не зовсім, якщо вам потрібна будь-яка послуга від консульства і ви підходите під одну з категорій: особа з інвалідністю/багатодітні/вагітна жінка, то вам не потрібно ловити слот, навіть на паспорт 🫠 Все що потрібно - написати імейл до консульства. В нас було 2 ситуації: перший раз ми писали, нам зателефонували і прийняли обох, тому що має чоловік документи, що підтверджують пільгову категорію. Другий раз писали, вони не відповіли, ми прийшли до них без слоту, сказали що писали їм, але нам не відповіли, вони подивились документ і без слоту надали послуги. Ще такий прикол, ми оновлювали дані, кидала їм на пошту (знаходячись там) один з доків і він годину не приходив, в них щось з серверами, тобто можливо вони і не отримують всі імейли, тож можете просто писати їм, воно не дійде, а ви їдьте самі і просіть прийняти, так як не відповіли вам на імейл, але це якщо ви підходите під вказану категорію. І в нас так було в Оттаві, що в інших містах - не можу знати.
-
Так і є, по тому переліку, в чому саме питання
-
Надеюсь только на номинацию от провинции.
-
Як АБ обирає для ПНП ЕЕ - то таємниця, радоном якийсь
-
Я дуже Вам вдячна! Бо сину ніяк не можу слот спіймати...
-
Джоб оффер вам додаткові бали (50 або 200) не дасть, якщо він не на ЛМІА/ LMIA exemption КУАЕТ ОВП таким не є
-
Спасибо большое. Надеюсь, что провинция даст номинацию. Carpenters on-demand вроде как сейчас
-
Створюйте аккаунт і прораховуйте бал. Деяким і 9999 + маг і не вистачає. Завжди ліпше мати аккаунт ЕЕ, ніж не мати