PR CUAET
-
Та я думаю LOE і прикріпити свідоцтво про народження потрібно буде. Щоб менше питань у них виникало
-
Я уже где-то ответила, что там ее нет, потому что не сохранилась даже первая страница
-
Ну так через эту кнопку вы не найдете свою аппликацию, с главной страницы если вы уже делали аппликацию надо идти не на “create new application > AOS” а ниже есть “check existing applications”
-
Теж цікаво
-
Дякую за інформацію! Дуже рада за вас, що все пройшло так легко! Це дуже гарний знак для старшого покоління 👍
-
Медогляд треба робити всім.
-
Та не можна дозаповнювати
-
Свекрусі 70 років, не працює. Ми дуже хвилювались, бо вона вже більше року отримує велфер і кошти на харчування по діабету.
-
Ніхто не казав що будуть давати дозаповнити, камон. Перестаньте це розносити бо ще більше людей будуть на це надіятись
-
Поки вони вам не повідомлять, то навряд чи. Певно тільки аж на наступний раз
-
Вы видите какой интересный кейс чуть выше. Я уже перестала ждать eligibility, буду сразу ждать портал 1😁😁😁
-
Я зайшла на сайт. Бачу створеною свою алікацію, створена 11 числа, 4:40 якось так. Але система зловила мій клік і пише що аплікація редагувалась сьогодні. Хто знає, чи буде шанс дозаповнити?
-
Вже надіслав контакти
-
Дякую за відповіді
-
На жаль, я подавався на паспорт у Мадриді через дп документ :( Я не міг зловити слот на паспорт у консульстві у Канаді, шкода Я теж розумію, що зловити слот на ці два дні нереально 🥲
-
Бажаю Вам всім такого ж результату!
-
Просто програма зупинилися на наших датах. Ті хто отримав еліджибиті у другій половині лютого зараз отримують портал 1. Отже чекаєм еліджибиті на наступному тижні.
-
А я стаю в чергу, а потім біжу в чат читать за чим саме черга))
-
Так, потрібно і дітям теж. Тільки, залежно від віку, їм не роблять аналізи та рентген. В три рочки точно, а от в 14 - не знаю чи вже все те саме, що й дорослі, чи тільки рентген. Рентген роблять дітям з 12ти років. А от про аналізи не знаю з якого віку треба.
-
Permanent full time
12 Jan 2024, 17:45
Post 195104 of 402125
about a minute ago