PR CUAET
-
Ox навернули формулировочку) что по этой программе inadmissible? Возраст, здоровье, отсутствие доходов? В ней же ничего не прописано такого. Получается на усмотрение офицера и с учётом сегодняшнего кейса это именно пожилые, не очень здоровые люди. У них есть шанс на упрощенный вариант. Остальным походу eligibility не пропустить😢 даже помечтать не дали😢.
-
Матиме сенс лише якщо всі будуть однаково заповнювати, що напевно нереалістично(
-
З цього списку можуть надати винятки тільки до окремої групи:
-
Доброго дня Шановні. Підскажить будь ласка яки потрібні довідки для піару ,якщо я у декреті ,а чоловік працює Uber?
-
там в інструкції написано що потрібно meet the conditions first, потім якщо видно що є inadmissibility, офіцер може надати винятки (там є список виключень за цією public policy). Ось основні admissibility requirements:
-
Написали вам
-
Дивлячись що вам потрібно, якщо оновити дані, то до 18.07 є ще варіанти з імейлом до ТЦК і дзвінком (але то вже навіть не смішно), тож так, самий адекватний варіант наразі закривається 18.06
-
Цiна з Польщi?
-
Так , моя сестра
-
Получается отсутствие доходов.
-
Тобто пишеш що не працюєш і попадаєш до цієї групи)
-
Почитайте трохи вище сьогоднішні діалоги, там розписано, але якщо коротко, то до 18.06 потрібен або слот, або бути людиною з пільгової категорії, або забирати паспорт. Інших опцій немає 😔
-
Home Depot?
-
Поставив дату еліджибиті ін прогрес - 23 рік. Трекер сам змінив мій статус з аор на еліджибиті ін прогрес. Що на мою думку більше відповідає дійсності бо
-
Я теж так думаю
-
Теж цікавить ціна польської довідки про несудимість
-
Чи є у вас або чоловіка родич з ПР або громадянством?
-
Може тупе питання, але як само це робиться через цей варіант до 18 червня, щоб оновити дані? Можливо є якесь посилання чи ще щось, був би дуже вдячний
-
Прочитав, дякую Єдине питання, в чому проблема оновлення даних через резерв+ цей?
-
Ми вже подалися пройшли бирметрію Я питаю про фінансові підтвердження
12 Jan 2024, 17:45
195203/474652
2 days ago