PR CUAET
-
У меня есть пейстабы есть за 2 года.Просто вопрос за 6 месяцев будет достаточно или нет.😊
-
А у вас також приват?
-
Всі інші документи вони скоріш за все подали одразу як рекомендують всі іміграційні консультанти. Eligibility це відповідати критеріям програми - його не можливо перескочити
-
Одночасно з отриманням чоловiком номинації в офіс компанії прийшло письмо що компанії треба заповнити за 30 днiв Notice of Request for Internal Review form 0238E. Це потрiбно якось контролювати? Нам прийшла копiя письма. Чи нас не стосується?
-
Я б заповнила, бо запит точно буде. А можливо і додати лист з поясненням як склались обставини що чоловік не служив
-
Тому що жінці 70 років яка не сказала що працює не потрібна ні мілітарі форма ні фінанси
-
Тобто якщо зареєструюсь після 18.06 зможу отримати QR код?
-
Скажіть будь ласка, чи завантажували ви якісь документи підтвердження родинних стосунків з канадським родичем і чи завантажували його канадські документи, чи підійде закордонний паспорт канадського родича?
-
Є маленький нюанс. Вони пропускають не тільки листа про еліджибиті пасс а ще й запит на долаткові документи який є у цьому листі)
-
Добрий. Навпаки, з тою інформацією, що є наразі, його буде генерувати саме після 18.06
-
Eligibility ніхто не проскакує. Просто ті апліканти у яких financial inadmissibilty зрозуміла одразу проходять этап admissibility a потім eligibility а виходить що одразу отримують портал 1
-
Вы, если сейчас авторизируетесь и зайдёте выбрать дату, то внизу будет "запис в чергу" или подобное.
-
Дуже на це надіюсь
-
Ну, дівчина в Едмонтоні у віконці узяла наш трекінг номер паспорту, який вже надійшов (жіночий паспорт), а віце-консулу паспорт не передала, сказала, що в черзі усі чоловіки (він так потім сказав). А я, та ще жінка з дитиною, сиділи довго, чекали кілька годин. Потім та дівчина взагалі закрила віконце (робочий час закінчився), і нічого нікому не сказала. Потім люди почали стукати у двері, а віце-консул вийшов і здивувався, що люди досі сиділи в очікуванні. Віце консул сказав, що зі слів тієї дівчини, у черзі одні чоловіки, тому вони вже закрилися. А в черзі сиділи й жінки, й діти. Це Едмонтон. Це якийсь треш, а не консульство
-
О Боже я вже і незнаю що робити.Це треш якийсь.
-
А якщо людина не на пенсії і не працюж вона ж попадає у цю групу inadmissible
-
Дякую
-
Черги не реально дождатися
-
В мене південний. Поки тримається🙃🤞
-
Дуже дякую
12 Jan 2024, 17:45
195269/412099