PR CUAET
-
За QR кодом вони перевіряють ваш статус.
-
Добрий день . Я теж відправляла на початку лютого без витягу з дії, ще не отримала . Дізнавалась в консульстві , сказали що вони ще не отримали відповідь з України . Скільки чекати невідомо.
-
Едмонтон, вчора.
-
If you need to leave Canada You can leave and return to Canada if you: • have a valid multiple entry visa • return to Canada before you’re granted permanent residence and confirm your status
-
А де взагалі це пише АОR, AIP? У мене в особистому кабінеті нічого немає. А ось лист прийшов ,що заявка прийнята,але я там не бачу також,щоб АОR писало
-
Ні, я писала в Міністерство закордонних справ. Вже 4 тиждень тишина
-
Не понял ни слова из вашего спича
-
Скажіть, будь ласка, Ви отримали відповідь від консульства, що вони не приймуть без айді дитину, яка на момент 14-річчя вже виїхала з України?
-
Поясніть хтось будь-ласка, бо я вже геть заплуталась. Чоловік проходив службу в армії в 2016 році, на руках має військовий квиток, в резерв + зареєструвався, в розшуку не знаходить, виїхав з країни до 24 лютого 2022 року. Чи потрібно ставати на консульський облік? Ми маємо слот на липень, в нього закінчується паспорт і я переживаю щоб нас не розвернули, бо я той слот так важко ловила. А нам ще в Едмонтоні той паспорт отримувати…