PR CUAET
-
Чи є варіант податись на зняття обмеження з wp? Залишилось менше року на наявному Чи це досі безкоштовно? Чи є варіант, що з зняттям обмежень, wp видадуть на ще 3 роки?
-
Доброго дня! Отримала новий WP, але там вказано не дуже зрозумілі conditions стосовно вивчання на курсах: Unless authorized prohibited from attending any educational institution or taking any academic, professional or vocational training course. Без дозволу заборонено відвідувати навчальні курси, а де саме цей дозвіл треба брати? Будь зто стикався з таким? Дякую заздалегіть за допомогу в цьому питанні.
-
хоча дівчина розказувала що їй прийшов дозапит по мілітарі - я думаю що офіцер "забувся"
-
жінок не задіювати😊. хіба служили
-
-
IRCC - це суцільна загадка. я не здивуюся якщо почнуть давати дозапити по military і нашим чарівним жінкам
-
Я також чекаю портал 2 з 24 травня. Тож на днях дочекаюся 💫 Дякую що поділилися
-
youtu.be/yVq4VXexXko?si=xU8o4opHx644hgUJ
-
Так. В Львові і Києві можна
-
GCKEY портал
-
Якщо ваш чоловік знімався з обліку в Україні по причині виїзду за кордон то так, має стати на облік, через консульский облік, якщо ні - ви все необхідне їм зробили на даний момент, дані оновили і Qr, який хоче Едмонтон, маєте отримати після 18.06. Є ЗУ, згідно якого всі, хто проживають за кордоном 3+ місяці мають ставати на консульский облік за місцем перебування, але цей закон не має відношення до травневого закону про мобілізацію , він існує вже дуже давно. Якщо щось зміниться, чи у консула Едмонтона Луна в Марс зайде і він захоче, щоб ви стали на облік, то це можна зробити при подачі на паспорт. Тут важливо, чи є чоловік на військовому обліку зараз в Україні (див.перший абзац)