PR CUAET
-
Щиро дякую!
-
можна подавати. IRCC приймає довідки з Дії перекладені сертифікованим перекладачем
-
Поділіться лайфхаками або корисними відео, будь ласка 🥲
-
Ну все ясно
-
консул можливо і поставить, а ось віце-консул - ні
-
Это да, но вы же понимаете стоимость билетов, причём это надо лететь минимум родитель и ребёнок, возможно нужен отель, а также еда. Это айди влетит родителям в копеечку.
-
No comments 😇
-
І що навіть консул на облік поставить без QR кода,він же всім сказав тільки з QR кодом?
-
А може слідкує за новинами нашими, та бачив скільки неймовірних жінок служать у армії. ❤️
-
Не всі трейдс потребують постійного нагляду джорнімена. Наприклад, для електриків так, обов'язково та 100% робота тільки з сертифікованим робітником. Але не всі, далеко не всі
-
Возможно, это вам поможет. Сегодня консульство опубликовало www.facebook.com/share/p/5rD4hnVgca76d37X/?mibextid=oFDknk
-
Що цікавить? НОК інший, але думаю питання те ж - хронологія рейсів 😁
-
А що саме ви писали?
-
Моя порада - якщо є можливість оминати це консульство - то краще так і робити
-
тільки Едмонтон має “такий" подарунок. інші консульства працюють в адекватному режимі
-
К сожалению я там ничего не понял , там не пишет за людей у кого отметка в паспорте Невоенно-обязанный. Также не пишет о получении паспорта...
-
не хочу матюкатися
-
Віце-консул при мені розвернув людей, які апелювали до цього пункту постанови.
-
Распечатанное фото. На сайте у них есть требования. Я фотографировала сама дома, на белом фоне. Печатала в Волмарте, в киоске самопечати. Там глянцевые фото, я переживала, что не подойдет и распечатала еще в Стаплес. Там матовые, но качество не очень. В итоге взяли глянцевую и сказали, что все ок.
-
Лінк на додаток 4 який треба подати, бо впевнений не всі знайдуть одразу zakon.rada.gov.ua/laws/file/text/116/f522217n758.docx
12 Jan 2024, 17:45
195432/431869
4 minutes ago