PR CUAET
-
Я взагалі не розумію чому в Канаді таке не людяне ставлення до українців. Нащо вони зробили цей "зелений коридор" під назвою CUAET, а тепер ми як в пастці. Бо більшість з нас немає грошей туди сюди літати за паспортами в Європу, а тут я ловила слот з вересня . Двічи зловила в Торонто, перший один, але дитині 16 років, то слот старше 16 років, другій дитині 9, написала, спитали чи приймуть, бо летіти 2000 км, не дешево. Відмова. Другий раз спіймала два дитячих, знову написала, спитала, знову відмова. Третій зловила Оттаву, стане 16, написала, чи приймуть другу дитину , чекаю. І хіба вони не розуміють , що за кожною дитиною дорого літати....
-
те що вони просять, по списку: опис ситуації, скріншоти помилок, еmail на який зареєстрований акаунт і тп - там все написано що їм треба
-
На сайте у консульства буквально указано «если в наличии» Это подразумевает, что ЕСЛИ есть, то принести. Не обязательный пункт должен быть Этот айди можно просто потерять. И че, ради бесполезной карточки мотаться по Европам? Она буквально больше никогда в жизни не пригодится, если ты не возвращаешься в Украину
-
Там написано, что если вы сняты с военского учета, вы можете на него встать не возвращаясь в Украину. В консульстве. После этого вы сможете получить ваш паспорт.
-
В мене немає наміру вас переконати що треба щось кудись писати. Мене спитали - я відповіла :)
-
Дякую
-
Українське консульство це не зовсім Канада, це шматочок України 😅 І по факту ті хто зробив куает і ті хто працюють в консульстві зовсім різні люди.
-
Им это было смысл писать когда был обычный режим приема заявок
-
А вони подавали тільки інформацію про національність чи ще якісь документи?
-
Я здавала. В мене не висока англійська, десь між Б1-Б2. Дак ось, для мене було важко по часу. Все дуже швидко. Наприклад на слуханні було завдання вставити пропущені слова в тексті. Поки я написала перше слово, текст швидко читали далі і я два речення просто пропустила. Не знаєш скільки в тебе буде завдань на що. Таймер вгорі тікає. Тексти були теж набагато важчими, ніж в курсі на їхньому офіційному сайті
-
Ну програми призупиняють для всіх іммігрантів не тільки для українців