PR CUAET
-
те що вони просять, по списку: опис ситуації, скріншоти помилок, еmail на який зареєстрований акаунт і тп - там все написано що їм треба
-
На сайте у консульства буквально указано «если в наличии» Это подразумевает, что ЕСЛИ есть, то принести. Не обязательный пункт должен быть Этот айди можно просто потерять. И че, ради бесполезной карточки мотаться по Европам? Она буквально больше никогда в жизни не пригодится, если ты не возвращаешься в Украину
-
Там написано, что если вы сняты с военского учета, вы можете на него встать не возвращаясь в Украину. В консульстве. После этого вы сможете получить ваш паспорт.
-
В мене немає наміру вас переконати що треба щось кудись писати. Мене спитали - я відповіла :)
-
Дякую
-
Українське консульство це не зовсім Канада, це шматочок України 😅 І по факту ті хто зробив куает і ті хто працюють в консульстві зовсім різні люди.
-
Им это было смысл писать когда был обычный режим приема заявок
-
А вони подавали тільки інформацію про національність чи ще якісь документи?
-
Я здавала. В мене не висока англійська, десь між Б1-Б2. Дак ось, для мене було важко по часу. Все дуже швидко. Наприклад на слуханні було завдання вставити пропущені слова в тексті. Поки я написала перше слово, текст швидко читали далі і я два речення просто пропустила. Не знаєш скільки в тебе буде завдань на що. Таймер вгорі тікає. Тексти були теж набагато важчими, ніж в курсі на їхньому офіційному сайті
-
Ну програми призупиняють для всіх іммігрантів не тільки для українців